Месец на българката: Мария Игнатова

11 мар 2013
Снимка: Фейсбук страница на Мария Игнатова

Мария Игнатова е българска актриса, телевизионна водеща и спортен журналист, добила огромна популярност като водеща на шоуто „Господари на ефира“, заедно с Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.

Мария Игнатова Игнатова е родена на 26 септември 1979 година в град София. И двамата ѝ родители са инженери и се разделят, когато Мария е на 12 години. Средното си образование тя завършва в Щатите, след което се завръща за известно време в България. По-късно учи моден мениджмънт в Холандия, но прекъсва следването си. В Холандия се разпалва страстта ѝ към телевизионната журналистика - завършва частен колеж, като същевременно работи като модел.

При завръщането си в България Мария започва работа в БНТ, където става водеща на „Втори тотошанс“. Занимава се с музика и кино, като сред записаните ѝ песни са: „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“, а филмографията ѝ включва „Риба чук“ и „Икона“.

Мария има син – Виктор, от брака си с бизнесмена Петко Димитров, а през февруари 2009 година, заедно с колегата си Димитър Рачков, обявяват връзката си пред списание „Story”. Макар в момента с интимния живот на двамата водещи да се спекулира, те не са направили официално изказване за раздялата си.

Красива, умна и талантлива, Мария Игнатова е една от причините да си включваме телевизорите по-често.

2568 | 11 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате