Месец на българката: Диляна Попова

21 мар 2013
Снимка: YouTube

Диляна Попова е талантлив модел и актриса и несъмнено се нарежда сред най-красивите и чаровни българки.

Диляна Попова е родена на 24 септември 1981 година в Гулянци. Когато навършва 14 години, се премества да учи и живее в Плевен, където завършва техникум по облекло през 1995 година. Увлечението ѝ по модата не спира дотук и през 1999 година Диляна завършва моден дизайн в Нов български университет в София.

Красавицата се е снимала за списания като "Cosmopolitan", "Прическа и стил" и "EVA". Многобройните ѝ участия по модни ревюта оставят публиката безмълвна, а дизайнери на родната и световна сцена обичат да работят с нея заради жизнеността, чара и усмивката ѝ.

Освен успешен модел, красивата брюнетка се изявява и като актриса, а във филмографията ѝ присъстват заглавия като „Love.net“, „Стъклен дом“, „Домашен арест“, където играе себе си и един от най-новите сериали - "Революция Z: Секс, лъжи и музика“.

 
 
В продукцията LOVE.NET Попова прави своя дебют в киното. Там се превъплъщава в ролята на Ники - момиче на повикване. Ролите, които приема в сериалите на bTV, са коренно различни. В сезон 3 и 4 на „Стъклен дом“ младата актриса изиграва противоречивата роля на Албена, сестрата на Боряна Касабова. В тинейджърската музикална драма "Революция Z" Попова влиза в ролята на учителката по физическо възпитание г-жа Маринова.

В момента Диляна Попова има собствено ателие в София и модна линия за стрийт мода, която е проявление на бохемската страна на Диляна.

2480 | 21 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате