Една детска стая – много деца. Ами сега?

22 яну 2013
Снимка: onekindesign.com

Много семейства се изправят пред проблема с недостатъчната жилищна площ. Това обикновено става, когато се появи второ или трето дете, което тропа недоволно с краче и иска повече лично пространство. Или когато единственото на мама и тати иска да си покани гости с преспиване, а няма къде да ги сложите да спят. Или когато мама изгони тати да спи „някъде другаде, хич не ме интересува къде!”. При всички положения, едно-две легла в повече никога не са излишни.


Детската стая е сложен за решаване проблем, защото трябва да отговаря на нуждите на децата от добре организирано пространство, в което да се чувстват спокойни и да се занимават с любимите си неща. За тях това е тяхната крепост, така че опитайте се да погледнете нещата през техните очи (или се напънете да си спомните собственото си детство) и да стимулирате въображението им, като същевременно им осигурите пълни удобства. Не става дума за скъпи мебели, предмети и играчки, а за вложени мисъл и отношение.

Не забравяйте, че там децата ще прекарват много време. Колкото по-интересно и забавно им е в собствената им стая, толкова по-малко ще ви се пречкат в кухнята ( с извинение!).


Това са няколко идеи за решаване на проблема с недостига на място в детската стая. Надявам се, ще има по нещичко за всеки вкус – независимо дали става дума за апартамента, вилата на морето или в планината. Успех и помнете, че децата имат нужда от лично пространство много повече, отколкото ние предполагаме.

17186 | 22 яну 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате