Как да живеем в 40 кв.м? Със стил!

03 мар 2013

Много от нас живеят в малки апартаменти. Тук ще разгледаме един такъв. Разположен е на 40 кв. м и се намира в Швеция. Надявам се да харесате идеите, аз лично осъществих някои от тях.

  

Основното в един дом са хола, спалнята, кухнята и банята. В това малко бижу въпросните пространства са налице, но въпреки малкото място, функционалността и постигнатия уют са забележителни. Да не говорим за малкото романтично балконче.

Светлите тонове тук доминират, осигурявайки чувство за простор. На места като акценти виждаме тухла и дърво. Друго интересно е изключително елегантното и ненатрапчиво използване на всеки квадратен сантиметър в апартамента. Шкафовете и плотовете, огледалата и витрините, дървеният под и красивите килимчета и постелки, са внимателно подбрани.

Обърнете внимание и на огромния шкаф с плъзгащи се врати, където са телевизорът, библиотеката, както и много място за прибиране на какво ли не – нещо, от което във всяка къща има нужда.

  

Красивите детайли и предмети тук са много, но особено добре е подбрано осветлението, което, в комбинация със светлите тонове, успешно дава усещане за по-голямо пространство.

 

Ако живеете в малко жилище и искате да внесете малко свежест и функционалност в него, тук може да намерите интересни идеи и вдъхновение. Е, при толкова бяло ще трябва да внимавате, докато пиете червено вино или кафе, но пък си заслужава да поемете риска. Успех!

21757 | 03 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате