Идеи за цвят в кухнята

04 май 2013
Снимка: onekindesign.com

Бялото все още е един от основните и най-често използвани цветове за кухня, особено от хора, които се притесняват да не сгрешат. Въпреки това, ярките цветове се завръщат в кухненското пространство с пълна сила.

Все повече най-често срещаните неутрални тонове отстъпват място на смелите цветови закачки, които внасят свежест и неповторимост в едно от най-важните помещения в дома ни. Хващайте боите и въображението си и направете от това помещение едно малко бижу – то ще бъде ваше и единствено на света.

  

Кухнята не е само място, където се събираме да хапнем, но и където прекарваме много време, занимавайки се с най-различни други неща като пушене, говорене по телефона с приятелки, бъбрене с гостите (които незнайно защо винаги се събират в кухнята), а понякога и готвене. Издокарайте я така, че винаги, когато влезете в нея, да ви е приятно и уютно.

 

Необичайните цветове са именно това, което ще отличи вашата кухня от всяка друга, ще покаже личния ви стил и характер - независимо дали ще ги разпрострете на по-големи повърхности, или ще ги използвате само като акценти на определени места. Червеното, жълтото или зеленото може да не са типичните цветове за кухня, но пък кой казва какво може и какво не?! Единствено и само вие решавате това.

  

Ако сте в настроение да попромените нещо в кухнята си, разгледайте тези идеи и дано някои от тях ви вдъхновят. Екпериментирайте, мили дами – в края на краищата, ако не сте доволни от сътвореното, винаги можете да се усмихнете, да махнете с ръка и да осъществите някоя друга идея. Това може да е просто една кухня, но си е вашата кухня.

Успех!

8168 | 04 май 2013

Facebook коментари

Добави коментар

1 коментар

  • 2013 05 17 #1
    sivila   

    Лично на мен толкова шарении ми идват в повече. Повечето време се прекарва във всекидневната, а не в холо-кухните,както май се практикува в България. Харесвам цветните кухненски аксесоари,както и цветните  кухненски ел.уреди, но НЕ и цветни и шарени кухн. шкафове.

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате