Предимствата на бялото в дома ни

08 май 2013
Снимка: onekindesign.com

Ако не разполагате с голяма жилищна площ, бялото може много да помогне да „поразтегнете” визуално апартамента си. Предлагаме ви да разгледате един малък шведски апартамент от 41 кв.м.

 

Апартаментът се намира в триетажен блок и разполага с миниатюрно балконче. Тук основният цвят е бяло, като съвсем дискретно и с много вкус са вкарани тонове на черното. Освен стените и мебелите, усещането за простор се подчертава значително и от боядисания в бяло дървен под.

  

Кухнята е отворена към всекидневната, като между тях е направен бял барплот, който се използва и за хранене. Спалнята е достатъчно просторна, за да се чувствате добре в нея, а балкончето, на което се излиза от нея, е направено отново с вкус.

 

За безпорните качества на белия цвят може да се каже много, но за пореден път, в този миниатюрен апартамент, виждаме какви са те. Независимо от малката площ, съчетанието между бяло и безупречен вкус постига чудесен резултат. Интериорът е семпъл, изчистен и приветлив. Както са казали умните хора: „Често по-малкото е повече.”

Дано тук намерите някоя идея и за себе си. Успех!

  

 

  

 

  

 

  

6277 | 08 май 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате