Идва лято. Да излезем навън!

31 май 2013
Снимка: onekindesign.com

Ако разполагате с двор или обширна тераса, сега е моментът да се погрижите за тях. Ще ви се отплатят многократно през топлите месеци на годината.

Нищо не може да се сравни с времето, прекарано сред красива зеленина, синьо небе и собствените ви подобрения на тази даденост. Мечтайте, мили дами, мечтайте и действайте!

Предлагаме ви няколко идеи. Ако не ви вдъхновят за действие, то поне ще зарадват окото ви. Вариантите да внесете уют и естетика в двора или на терасата си са толкова много, че се свеждат до това, какво харесвате самите вие.

Предложените идеи са направени с различен бюджет – от най-малък до най-голям.

Фантазията, не бюджетът, е решаващият фактор в този случай (както и в много други). Помислете какво бихте искали да имате като атмосфера в двора или на терасата си и запретнете ръкави!

Тук ще трябва да повторим, че не винаги по-скъпото е по-добро. Е, „колкото повече, толкова повече”, както е казал Мечо Пух...

Ако вложите собствения си вкус и виждания, без да се подчинявате безропотно на налаганите схеми, това ще се отрази безотказно на излъчването на пространството, което подреждате. Предполага се, че това си е вашето място. Направете го както ви харесва.

„Истински интелигентният човек притежава въображение, не просто знание”, е казал Албърт Айнщайн. Брилянтна мисъл, доказана във времето. Извод: не бъдете страхливи и пуснете мисълта си на свобода. Никога не изневерявайте на себе си – това е груба грешка! Надяваме се да успеем да ви вдъхновим или поне да ви накараме да помечтаете.

2673 | 31 май 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате