Романтичните къщи. Част втора

03 ное 2012
Снимка: uniquehomestays.com

Продължаваме разходката си в света на романтичния дизайн, с идеята да ви подарим настроение и повече смелост в мечтите...

1.
Едно от най-романтичните пространства може би е това във филма „Под тосканското слънце”. Фантастична вила построена през 16 век, която наистина съществува и даже може да бъде наета. Намира се в Кортона, Италия. Реновирана в продължение на 4 години от дизайнерката Джейн Томпсън, къщата е запазила атмосферата и чара си. Има розова градина, басейн и римски фонтан.
И ако не сте гледали филма – направете го! Няма да съжалявате.


villavacations.com

2.
Романтиката е във въздуха, когато говорим за тази малка  дървена къща на брега. Намира се във северен Корнуол, Великобритания. Построена е през 1920 г. Обзавеждането е семпло и уютно, има едно единствено двойно легло, а гледката е невероятна. Това райско местенце също може да бъде наемано, както често прави Кейт Уинслет. И за да е пълна романтиката - няма пералня и мобилните телефони не работят добре. Рай!


hookedonhouses.net

3. Тази вила, построена през 15 век, се намира във района на Дордон, Франция. Ненатрапчив, но в изобилие, тук луксът е навсякъде – от антиките до съвременния комфорт. Романтичният интериор предразполага към пълна релаксация и уединение, а езерото пред къщата и фантастичната градина напълно довършват това усещане.


uniquehomestays.com

Галерия

5809 | 03 ное 2012

Facebook коментари

Добави коментар

2 коментара

  • 2012 11 04 #1
    Линда Денева   

    Страхотна статия. Прочетох първата част и очаквах с нетърпение втората . Не останах разочарована, защото номер едно романтична къща на тази част е вилата от 16 век в Кортона. Гледала съм хиляди пъти филма и съм въздишала по тази вила. Истинско удоволствие ми направи да я видя тук. Поздравявам авторa!

  • 2012 11 05 #2
    milmich   

    Мен пък много ме впечатли къщата на брега в Северна Великобритания...Много изящество и покой лъха от нея...Страхотни  местенца!!!!

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате