Кой как приема разделите в любовта

26 фев 2013
Снимка: sxc.hu

Овен

Овенът  обича силните усещания и се влюбва страстно и бързо. Той иска да бъде завоевател, но не обича бързите завоевания. Когато връзката се е изчерпала или е преценил, че не си подхождате – прекратява отношенията бързо. Вниманието му се насочва към друг обект, за да запълни празнината. Овенът не обича да живее в миналото и много бързо се адаптира към настоящето и бъдещето. Но ако вие сте го изоставили, Овенът ще вложи целия си чар, за да провери дали ще може отново да ви завоюва и след това той да сложи края. Не се опитвайте да го връщате, защото нищо няма да излезе. Овенът ви е обичал в минало време, сега е приключил и това е окончателно. Разочарованието и мъката бързо минават.

Телец

Телците са земен и неподвижен знак. Влюбят ли се, обикновено превръщат обекта на любовта в своя собственост. Разделите  приемат много трудно и болезнено, защото смятат, че любовта е вечна и завинаги. Самите те трудно и рядко предприемат раздяла. Разочарованията трябва да са крайни и болезнени. И независимо от това че вие сте ги разочаровали, пак ще се опитват да поддържат някаква връзка с вас в продължение на години. Но ако вие искате да се разделите с тях, трябва да стане изведнъж. Никакви срещи, никакви телефони обаждания, никакви отлагания. В противен случай агонията ще продължи, защото нищо няма да бъде както преди. Телецът ще бъде недоверчив, предпазлив, тъжен и много обсебващ.

Близнаци

Близнаците са от знаците, които могат най-бързо да преодолеят раздялата. Те много бързо могат да се стабилизират психически и да продължат напред. Това не означава, че са забравили. Спомените ще ги притесняват дълго време, но ще намерят правилния път, за да се възстановят и да преодолеят мъката. В повечето случаи ще искат да си останете приятели, но отношенията ще бъдат доста резервирани и студени.

Рак

Ракът е воден, кардинален знак. За него раздялата е истинско бедствие, ако той бъде изоставен. На външен вид може да бъде спокоен, но вътрешно ще кипи от емоции. В повечето случаи ще се усамоти вкъщи и ще даде широк простор на сълзите. Често ще се връща към миналото и спомените. Ще търси отдушник в срещите с общите приятели, които сте имали някога. Ще ви безпокои  безмълвно, като ви пресреща  уж „случайно” с тъжен поглед на очакване, а понякога дори ще ви звъни по телефона. На Рака са му нужни няколко месеца, за да стъпи на краката си и да продължи напред. Семейството ще е единствената му опора.

Лъв

Лъвовете изживяват много драматично разделите, но и много бързо се възстановяват. Те се влюбват искрено и страстно, затова и  страдат толкова емоционално. Всичко минава за седмици. Приятелите им са единствените отдушници и обикновено успяват да ги отклоняват от усамотението и мъката с различни забавления. Лъвът бързо ще се влюби също така страстно и емоционално в друг и ще ви забрави много бързо. Имайте предвид обаче, че Лъвът е горд и за него мнението на хората е много важно. Той винаги ще намери с кого да флиртува или да ви замести, като бързо ще разпространи мълвата, че той ви е изоставил.

Дева

Когато една Дева бива изоставена, тя ще страда дълго, като постоянно ще анализира и премисля защо и как се е стигнало до края. Много пъти като на филмова лента ще преразглежда времето, когато сте били заедно. Ще търси несъвършенствата и причините във вас, за да се убеди, че вие сте виновни. Девата понася мъката хладнокръвно и е много резервирана по отношение на обкръжението си. След като минат няколко месеци, когато вече е убедила самата себе си във вашата вина и недостатъци, ще се почувства по-добре и ще продължи живота си напред.


Везни

Везните са въздушен, кардинален знак. Те много трудно понасят самотата и затова приемат раздялата трудно и понякога с доста сълзи. Ще поплачат месец-два и веднага ще се ориентират към друг, като публично и многократно ще обявяват, че са много самотни. Като въздушен знак  намират на чие рамо да си поплачат и да намерят съчувствие. След като са излели мъката си и са се освободили от чувството, че са изоставени, бързо стъпват на краката си и намират бъдещата си любовна половинка.


Скорпион

Скорпионът е воден знак. Емоционално силно се привързва и не обича да бъде изоставян. Раздялата наранява неговото достойнство и репутация. Затова в повечето случаи ще търси отмъщение. Не са редки случаите, когато използва цялото си умение и тактика да ви манипулира, за да се завърнете в живота му завинаги или той да ви изостави. Трябва да знаете, че за Скорпиона няма среден път – или се разделяте, или се връщате завинаги.

Стрелец

Стрелците са най-големите оптимисти на зодиака. Те не приемат много болезнено раздялата, защото са сигурни, че много скоро ще срещнат истинската любов. Изоставени ли са, винаги ще намерят с кого да бъдат и как най-весело да прекарат, за да избегнат  черните мисли. Компаниите, пътешествията и купоните са им единственият отдушник.  Винаги ще се намери някой, който да бъде с тях и да заеме място в сърцето им. Въпрос на време е да се влюбят и да не бъдат самотни.

Козирог

Козирогът е сериозен и смята, че е под неговото достойнство да покаже, че страда, когато е изоставен. Умело ще прикрива  емоциите си и тайничко може да си поплаче. Ще се втурне  да работи и да се изявява в кариерата си, за да преодолее мъката. Понеже е земен знак, на него ще му трябва доста време, за да излекува сърцето си и отново да търси любовта.

Водолей

Водолеят никога не се привързва прекалено емоционално и затова не страда особено дълбоко. Около него има много приятели, които ще запълнят празнината със своето присъствие. За Водолея свободата е на първо место. Той ще превърне лимона в лимонада, защото отново е възвърнал свободата си. Флиртовете за него са нещо обикновено и вниманието на противоположния пол отново ще възвърне неговото самочувствие. След месец-два отново ще бъде готов да отвори сърцето си за следващата любов.

Риби

Раздялата с представители от зодия Риби е една от най-драматичните. Те се обвързват много емоционално и тъгуват много. Трудно приемат факта, че са изоставени и започват да преследват обекта на любовта всячески. Искат с най-големи подробности да разберат защо са изоставени и къде са сгрешили. Как да се поправят и по какъв начин отново да се възобнови връзката. Намират си поводи и причини, за да  преследват любимия/та и да досаждат. Но има и друг вариант – веднага могат да си намерят ново романтично влюбване в следващия принц/принцеса.

9201 | 26 фев 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате