Как да го спечелим според неговата зодия. Част първа

21 мар 2013

Овен 

Харесали сте представител от силната зодия Овен и искате да го поканите на среща, която да постави началото на по-интимни взаимоотношения. Какво трябва да направите, за да привлечете вниманието му, но и да го запазите за по-дълго време така, че да имате възможност да се опознаете взаимно?
Знаем, че Овенът е огнен и кардинален знак и за него най-важните неща са силата, властта и успехът. Животът за него е приключение, но поставената цел се преследва докрай. Обича да действа сам и да бъде първи, да бъде забелязан, да бъде признат. Мотото му е „Направи го веднага“. Затова и в любовта Овните са търсачи на силни усещания. Постарайте се да го поканите там, където той може да се изяви, да почувства различното, да има напрежение, да има разнообразие. Просто създайте една поредица от възможности за посещение за един ден, за да няма време за скука, защото Овенът не задържа вниманието си върху нещо за дълго време. Облечете се спортно, но предизвикателно. Предварително проучете неговите хобита и предпочитания и планирайте: екскурзия с колело, посещение на парк, спортно състезание, интересен филм, концерт, посещение на ресторант, на купон с приятели, дискотека. Ангажирайте вниманието му от сутринта до вечерта. След това го оставете за няколко дни, защото Овенът обича да преследва и той трябва да ви потърси. Когато сте с него, бъдете във ведро настроение и от време на време правете комплименти. Флиртувайте смело и настойчиво. Сцени на ревност не правете, но и не флиртувайте с приятелите му. Той не обича да му се налагате пряко. Ако ви потърси до една седмица, значи ви е харесал и започва една вълнуваща любов.

Телец

За Телеца сигурността, стабилността, обичта и храната са на първо място. Той разбира от пръв поглед кое е добро за него, независимо дали се отнася за работа, пари, облекло, дом, кола, храна, мъж или жена. Обича да живее, здраво стъпил на краката си, заобиколен от удобства. Като неподвижен (фиксиден) знак е разумен и силно сетивен. Обича трайните и изискани неща. Промените го стресират и му е необходимо много време, за да се адаптира към новото, различното. Първо приема наложената промяна мисловно и след като е премислил достатъчно дълго, чак тогава предприема действия. Като земен знак се нуждае от докосване, прегръдки и често доказване на любов. Той възприема околния свят чрез сетивата си и затова обожава красотата, удобството и храната. Всичко може да получите от него само чрез обич и търпение. Никога не насилвайте един Телец. Харесате ли го и не знаете как да го привлечете – поканете го на ресторант, защото пътят към сърцето му първо преминава през стомаха. Обмислете добре къде да го поканите. Трябва да е уютно и удобно, а не прекалено екстравагантно и притеснително. Проучете какво е менюто и го съобразете с любимите му ястия. Обезателно трябва да има различни вкусни десерти след основното хранене. Телецът обича и музиката, но концерта оставете за следващият път. Не го насилвайте, а водете обикновен и интригуващ разговор. Тактично го подсетете за евентуална среща през следващата седмица, като предварително сте обмислили дали да отидете на концерт, на пикник, или в някое уютно заведение, за да похапнете нещо, което само там приготвят. Облеклото ви трябва да е изискано, според случая, но не и прекалено екстравагантно. Обърнете внимание на парфюма.

Близнаци

За представителя на зодия Близнаци са необходими интелектуални стимули, за да бъде привлечен. Той цени разнообразието и движението. Лесно създава контакти и има много познати. Вълнува го всичко, което е ново, интересно, остроумно или просто различно. Обича да пътува и да бъде в обкръжението на интересни, позитивно настроени и интелигентни хора, защото самотата и скуката го убиват. За Близнаците свободата е от голямо значение и няма да позволят на никого да ги обсебва. Обичат да се забавляват и се нуждаят от силни изживявания и удоволствия, които отговарят на интелектуалните и емоционалните им изисквания.
Влюбили сте се в Близнак и не знаете какво да правите? Постарайте се да се приобщите първо към неговата компания. Облечете се изискано, но прилично. Парфюмът ви да ухае на свежо и чисто, с лек горски дъх. Предварително обмислете интересна тема на разговор, която да го заинтригува. Поканете го на интересно събитие или приятелски купон. Кажете, че имате билет за баскетболен мач (ако е мъж) или концерт. Заинтригувайте вниманието му с вашия интелект и информираност по въпроси, които предварително знаете, че го интересуват. Бъдете дружелюбни, позитивни и весели. Дръжте се най-вече уверено. Обещайте му на една евентуална следваща среща да му занесете нещо любопитно или някаква информация, която го вълнува.

16541 | 21 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате