Как да го спечелим според неговата зодия. Част трета

28 мар 2013
Снимка: sxc.hu

Везни

 

Не е случайно, че планетата Сатурн екзалтира в този зодиакален знак. На Везните им трябват десетина и повече по-интимни обвързвания, докато намерят истинската си половинка. Поради това че са кардинален и въздушен знак, те много бързо установяват контакти, но както бързо се влюбват, така бързо и се разделят. Истинската любов идва по-късно в живота им. Управляваща планета на зодията е планетата Венера и затова Везните са много чаровни и привлекателни. В любовта имат високи изисквания, като постоянно търсят идеалния партньор. Не обичат самотата и много често ще ги срещнете там, където има много хора – в шумните компании. За да привлечете вниманието им, използвайте приятели и познати. Не разбирайте, че ви трябва посредничество в истинския смисъл, а просто повод да бъдете в компанията им. Бъдете изискано облечени, а някои от детайлите да са по-впечатлващи. Обезателно парфюмът да е скъп и с лек нюанс на есенни цветя. Бъдете дружелюбни, весели и интересни. Намирайте повод да правите комплименти и по-често да се доближавате до Везната. Успеете ли да установите по-близък контакт, тогава вече можете да определяте среща някъде, където обезателно да има жива музика. И знайте, че свободата на Везната е от голямо значение. Старайте се да водите съдържателен, но ненатоварващ разговор. Като въздушен знак, те са комуникативни и бързо ще се включат в него.

 

Скорпион

 

Скорпионът е много чувствителен и е привърженик на изискания вкус и секса. Като неподвижен знак, на скорпионите им трябва време, за да ви приемат на сериозно. В живота си те преживяват много флиртове и любов, но стигне ли се до избор на истински партньор в живота, на тях им трябва повече време, за да го приемат и допуснат по-близо до себе си. За Скорпиона има голяма разлика между секс и любов. Но влюбят ли се - любовта и сексът се сливат в едно. Обичат да контролират връзките си, като по този начин се чувстват по-сигурни. За да привлечете вниманието на един Скорпион, първо се опитайте да влезете в неговата компания. След това го заинтригувайте с вашата интелигентност. Не избързвайте да показвате чувствата си, защото Скорпионът ще ви проучва и тайничко ще ви наблюдава. Бъдете винаги секси в облеклото, нещо интересно и привлекателно, дори понякога фрапантно. Парфюмът да е изискан и дори силен, за да се усеща уханието ви отдалеч. Държанието ви да е учтиво и загадъчно. Никога не се разкривайте докрай. Не трябва да избързвате с поканата си за първа среща, но и не протакайте във времето. Това може да бъде покана за питие в по-изискан и усамотен бар, където осветлението е приглушено и има тиха музика.

 

Стрелец

 

Стрелецът е огнен и променлив знак. Той е Дон Жуан на зодиака. Чаровен, комуникативен, интелигентен и весел. Трудно можете да задържите вниманието на един Стрелец, защото до навършване на 30-годишна възраст той сменя интимните си партньори доста често, а понякога има няколко едновременно. Под влиянието на управляващата им планета Юпитер, те притежават неимоверен магнетизъм, с който успяват да привлекат вниманието на всеки. Винаги са душата на компанията. Свободата за тях е от голямо значение.
Лесно можете да привлечете вниманието на един Стрелец, но трудно можете да го запазите. Първо се покажете като един верен приятел, на който може да се разчита и винаги бъдете откровени в отношенията си. Защото Стрелецът е смел по природа и търси истината, честността. На второ място, вие трябва да споделяте неговите интереси, но никога да не ограничавате свободата му. За да разбере, че вие сте влюбени и държите на него, ще трябва да организирате няколко срещи последователно. Дали това ще е спортно мероприятие или покана за приятелско парти, а може и екскурзия. Стрелецът ще бъде особено поласкан, ако го заведете на интересно историческо място, но някъде по-далеч от мястото, където живеете – в друг град или местност. Облеклото ви трябва да бъде ежедневно и спортно. Държанието ви – естествено и непринудено. Във всяка ситуация бъдете оптимисти и не се опитвайте да го обсебвате. Разговорите могат да бъдат на различна тема, но не се задържайте прекалено дълго да разисквате даден въпрос. Дали сте привлекли вниманието му, ще разберете на 3-тата или 4-тата среща.
 

9103 | 28 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате