Как да го спечелим според неговата зодия. Част четвърта

04 апр 2013
Снимка: sxc.hu

КОЗИРОГ

Козирогът е кардинален земен знак и затова е много предпазлив по отношение на любовта. На него му е необходимо време да ви проучи, преди да се стигне до интимности, защото се страхува от отказ. Външно може да изглежда много сериозен, но вътрешно Козирогът е много романтичен. Трудно показва чувствата си, но влюби ли се, той е много стабилен и лоялен. За него на първо място са кариерата и обществените ангажименти, а на второ място е любовта. Това трябва винаги да знаете, защото той никога няма да пренебрегне работата и материалната си сигурност. Те са силни личности и казват това, което мислят. Можете винаги да им задавате директни въпроси, на които ще получите точен и откровен отговор. За да привлечете вниманието на един Козирог, първо се постарайте да го спечелите с интереса си към неговите професионални и делови постижения. Да го потърсите за съвет, свързан с неговата компетентност, да влезете в неговите делови кръгове. Бъдете облечени делово, но елегантно. Покажете, че сте интелигентни и можете да водите разговори, просто покажете знанията си. Никога не проявявайте излишна емоционалност и никога не настоявайте за срещи, когато е служебно зает. За първа среща изберете крайградски ресторант след работно време, за да можете да се поразходите до там. Или след няколко делови срещи, на които вие сте търсили съвета му, го поканете на излет сред природата, като предварително сте изпипали в детайли къде ще ходите и къде ще обядвате. Той ще забележи вашата заинтересованост и след това, когато е свободен, ще ви покани. Прояви ли инициативата да ви покани той от своя страна, трябва да знаете, че вече сте го спечелили.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е въздушен знак и затова е много комуникативен. Управляващите планети са Уран и Сатурн, което го прави интересен и ексцентричен със своите възгледи и интереси. Свободата, разнообразието и необикновеното привлича Водолеите. Приятелството е много важно за тях и около тях винаги има много хора, независимо от каква раса, култура, възраст и религия са. Поддържат добри взаимоотношения както на работното място, така и навсякъде другаде. За тях приятелите и семейството имат еднакво значение. Предпочитат да бъдат в компанията на много хора, отколкото в по-тесен кръг. Влюбите ли се във Водолей, трябва първо да се вместите в неговия приятелски кръг и да му станете много добра приятелка.  Да нямате прекалено големи претенции към неговото внимание и време. Да се поинтересувате от неговите интереси и да го подкрепяте. Покажете, че го харесвате и го приемате такъв, какъвто е. Поканете го на дискотека или го заведете на приятелска сбирка, на сватба, на някакво тържество. Облеклото ви обезателно трябва да е с нещо по-ексцентрично и оригинално, но не и прекалено екстравагантно. Обръщайте му внимание, но не го обсебвайте. Свободата за него е много важна.

РИБИ

Зодиакалният знак Риби е воден знак и се управлява от мистичната планета Нептун и след това Юпитер. Затова често ще чувате, че Рибите са романтични и много чувствителни. Те търсят вечната и истинска любов. Влюбят ли се, те се вживяват истински в илюзията, че са срещнали неповторимата любов. Придават различни окраски и романтични нюанси на интимния си партньор. Животът им е изпълнен с мечти и търсят сродна душа, с която да имат силни преживявания, защото постоянно копнеят за романтика, музика, поезия, мистика. Влюбите ли се в представител на зодиакалния знак на Рибите, ще ви трябва доста време, за да се пригодите към неговия начин на живот и мислене. Привлечете го с различни жестове на внимание и най-вече комплименти. Флиртувайте тактично, като често им посвещавате някое любовно стихче. Помолете ги за помощ. Те трябва да ви забележат, преди да ги поканете на среща. Обличайте се изискано и загадъчно, с преобладаващия цвят на морските вълни, който той обича. Парфюмът да е изискан, но в никакъв случай сладникав и тежък. За да проявите по-голямата си интимност, поканете го на някакъв романтичен филм, на разходка в парка или извън града. На вечеря в по-усамотен ресторант с приглушено осветление и тиха музика. Проявете по-голяма романтка в избора си. Често правете комплименти и леко го докосвайте когато говорите, за да проявите интимността си. Разкривайте постепенно чувствата си, за да има по-голяма загадъчност. Естествено, че търпението ви трябва да е голямо, но си заслужава.

6704 | 04 апр 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате