В кой ден от седмицата сте родени

16 юли 2013
Снимка: sxc.hu

ПОНЕДЕЛНИКНе сте длъжни да сте особено активни. При вас нещата се получават сами. Ако се напрягате и товарите прекомерно, добрите резултати като че ли се съпротивляват и идват по-бавно. Разчитайте повече на мъдростта и разсъдливостта, за да пожънете успехи.

ВТОРНИКВие сте родени да поставяте начало. Не е необходимо дълго да умувате, за да предприемете нещо. Ако се втурвате смело в някакво начинание, съдбата ще ви предпазва от провали. Това далеч не значи, че трябва да сте безразсъдни. Следвайте пътя, който сте си начертали, без да се разсейвате от дреболиите.

СРЯДАНаистина късметлийски ден! Можете да вършите с лекота всичко, достатъчно е само да го пожелаете. Както казва поговорката: „Господ дава, но в кошара не вкарва.” Щедро ви се предоставят късмет, радост и успехи, вие трябва само да си ги вземете. Изчакването не е полезно за вас.

ЧЕТВЪРТЪКНа вас ви е предоставена възможността да изпъквате сред тълпата. Проявявайте добрите си качества, без да пестите усилия и енергия. Присъствието ви може да въодушевява хората, затова се постарайте да отмахнете гнева, дребнавостта и критичното отношение.

ПЕТЪКВие имате възможност да постигате неочаквано добър обрат на събитията. Качествата, които трябва да развиете, са оптимизъм, вяра и несломимост. Огромният заряд от положителна енергия, който притежавате, влияе благотворно на цялото ви обкръжение. Не се плашете от промените.

СЪБОТАВие трябва да живеете без тревога и притеснение. Не изхабявайте себе си в изчисляване на евентуалния риск или неуспех. Съдбата се грижи замислите ви да имат успешен завършек. Просто не позволявайте на червея на съмнението да ви гризе. Повече спокойствие.

НЕДЕЛЯНе прибързвайте във важни и съдбовни ситуации. Постарайте се да се вслушате и в чуждото мнение. По правило хората са добронамерени към вас, по тази причина вие лесно работите в екип и с лекота постигате добри резултати в съвместната работа.

9963 | 16 юли 2013

Facebook коментари

Добави коментар

1 коментар

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате