Красиви в зелено

09 окт 2012
Снимка: Валейа Стоянова

Днес отново ще Ви представя красив грим, който отнема само няколко лесни стъпки. Според Вашите предпочитания може да е вечерен или дневен. Аз лично не се притеснявам да нося тъмен грим и през деня, особено в мрачните есенни и зимни месеци.
   

1. Винаги започвайте с добра основа за сенки. Така те ще издържат през целия ден, ще запазят наситеността на цвета си и няма да се съберат в сгъвката на клепача. Можете да използвате и цветна база. Универсални цветове са черно или бяло. Ако сте решили да правите ярък, цветен грим – заложете на бяла база. За по-тъмен грим като този, ще използваме черен молив или кремообразни черни сенки. Не прекалявайте с количеството, което слагате, тъй като колкото и добра основа да имате отдолу, може да се случи неприятният ефект, сенките да се съберат доста бързо в гънките на клепача.

   

2. С нежни потупващи движения на четката, нанесете любимата си маслено зелена сянка върху подвижната част на клепача. С потупване цветът на сенките става по-наситен, отколкото с мазане. 

3.Нанесете матови кафяви сенки там, където свършва масленото зелено и застъпете частично, за да се получи по-добро преливане между двата цвята.

 

4. От кафявите сенки сложете и под долните мигли.

 

5. Прелейте кафявите сенки нагоре към веждата с малко златисто. Така гримът ще изглежда по-мек и завършен. Добрата преливка изисква практика. Не се отказвайте, ако в началото не успявате да прелеете добре цветовете. Завършете с малко бели сенки във вътрешния ъгъл на окото, спирала и черен молив.

Eто и резултата

                                                                       

6884 | 09 окт 2012

Facebook коментари

Добави коментар

2 коментара

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате