Креативен парти грим

21 окт 2013

Трябва да призная, че този грим е един от моите лични фаворити. Толкова е бърз и лесен, а в същото време създава ефект на „току що прекарах 40 минути в нанасяне на сенки“. Къде ще го носите – на наближаващия Хелоуин, на карнавал, парти или вечеря, решете вие.

Започнете с база за сенки.

По целия подвижен клепач нанесете черни сенки, а над тях – тъмно капучино (с цел преливане). Не е фатално, ако преливането не бъде перфектно, винаги може да се върнете след следващата стъпка и да го дооправите.

Любимата ми част! Трябва ви една арт ножица (с интересни завъртулки) и картон. Завъртулките можете да измислите и сами на лист хартия (по-твърда) и да ги изрежете с обикновена ножица. Ако сте следили предишни мои уроци за грим, има такива, в които използваме картонче или визитка за постигане на абсолютно перфектна и права линия. Този случай е същият, само че линията ни няма да е права, а каквато си поискаме!
Внимателно разлейте черни сенки с движения отвън навътре (т.е. четката минава първо през картончето, а след това по клепача)

На долната линия нанесете златисти сенки. От външния край на долната линия нанесете по-тъмнокафяви или златни сенки.
Във водната линия сложете любимия си цветен молив. В моя случай (този път) е син.

Сложете спирала и любимите изкуствени мигли.

2719 | 21 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате