Ревю на Пиер Карден в ресторант

29 ное 2013

Легендарният дизайнер Пиер Карден организира ревю с висша мода в парижкия си ресторант.

Моделите преминаха по модния подиум в ресторант Максим във френската столица. Той сподели, че се е наслаждавал на свободата си да не бъде ограничен от традиционния моден календар.

"Правил съм ревюта 60 години от живота ми и сега искам да действам самостоятелно, да правя шоу, когато аз искам. Вече не искам да имам никакви задължения. Тук съм като у дома си. Мога да реша какво искам. Свободен съм и не завися от никого", сподели Карден.

Колекцията включва различни по стил облекла като сако от смокинг с кожени елементи, свободно падаща черна рокля с бухнали ръкави и широки рокли, подчертани с воали.

"Това е съвременна колекция, нищо прекалено пристегнато в кръста, никакви копчета или опасни детайли. Всичко е свободно, така както хората и материите също трябва да са свободни", заяви дизайнерът. Той се надява новите му модели да стимулират слабата френска икономика.

"Ако правите рокли на такова ниво, богатите жени ги купуват. Трябва да накараме богатите хора да харчат парите си. Хората трябва да си изкарват прехраната, това е посланието", заяви Карден.

 

/БГНЕС

1027 | 29 ное 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате