Актуални цветове за зимата

05 дек 2013

Зимата понякога е малко депресираща, но ако изберете правилните цветни комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студа.

Стилистите подбраха палитра цветове, която отива на всякакви видове дрехи, шапки, палта, шалове, чанти и дори грим. Ако искате да изглеждате едновременно елегантно и изискано, може да носите тоалети с цвят червена боровинка. Това ще е един от водещите цветове през новата година. Съчетайте го с бяло и няма да сгрешите.

Изумруденозеленото е още един отличен избор за зимата. То е женствено и си отива с почти всякакъв нюанс кожа или коса. Зеленото може да се комбинира с почти всички останали цветове.

Снежнобялото остава вечна тенденция. То е едновременно елегантно, класическо, изтънчено и секси. Панталони, шал, чанта или часовник – само изберете какво искате в този нюанс.

Златистото е вълнуващо и смело решение за изтънчените дами. Можете да акцентирате с малко блясък – златисти обеци или дори обувки, което ще подчертае вашия стил през зимните дни.

Сребърното е още един искрящ зимен цвят, който е добре да имате в гардероба си. Отличен избор за вечерни излизания.

Светлокафявото е много топъл и елегантен цвят.

Нюансите на синята слива, доближаващи се до лилаво и бордо, са изключително популярни и изглеждат магически във всяка комбинация. Независимо какво облекло сте избрали в този цвят, няма да останете незабелязана.

 

/БГНЕС

1823 | 05 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате