Съживете кожата си с IDEALIA LIFE SERUM

11 окт 2013

Резултатите от проучване в 6 държави сред над 9700 жени ясно показват, че индивидуалното поведение се оказва основен враг на идеалната кожа, дори по-значим от генетичната предразположеност. Жените разбират кое е полезно и кое – вредно за тяхната кожа. Въпреки това, модерният начин на живот и забързаният ритъм не винаги ни позволяват да избегнем всички капани и изкушения.

Но именно при поведенческото стареене ние имаме възможност за активно противодействие, тъй като то не спада към необратимите и неизбежни процеси като например възрастовото стареене. Ние имаме шанса да променим обстоятелствата, като помогнем на кожата ни да стане красива, идеална.

                

Представете си една иновационна грижа, която сякаш връща времето назад. Нима е възможно кожата да започне да се променя само за 8 дни?
Да, възможно е с Vichy Idealia Life Serum – първият идеализиращ крем-серум.

Това е първата грижа с клинично доказана ефективност при борбата с последиците от неблагоприятен за кожата начин на живот и ежедневен стрес. Кожата придобива свеж тен, равномерен цвят, отпочинал вид и видимо по-фини пори още след първите 8 дни употреба.

Три популярни българки с натоварено и забързано ежедневие вече се увериха в действието на VICHY IDEALIA LIFE SERUM. Това са очарователните Калина - фотограф, Антония - моден дизайнер и стилист и Биляна - редактор и DJ.

Споделете впечатленията си за продукта до 25 октомври 2013 г. ТУК и можете да бъдете един от 10-те печеливши на IDEALIA LIFE SERUM (30мл)
Ако вече сте закупили IDEALIA LIFE SERUM, можете да регистрирате уникалния си код за томболата със специалните LIFESTYLE НАГРАДИ след 19 октомври!

 

*Рекламна публикация

3910 | 11 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате