Яки коли, джаджи и оръжия в „Аз, проклетникът 2”

23 мар 2013
Снимка: Forum Film

Щурите слуги, Гру и куп непознати лица се подготвят за истински комедиен щурм на киносалоните. Хитовата анимация „Аз, проклетникът 2” излиза това лято.
Новото видео към филма, който този път ще видим и в 3D формат, отваря врати към един още по-откачен свят, в който злодеи и герои обединяват сили, за да се изправят срещу неочаквана заплаха. В неравната битка няма забранени средства и на големия екран ще се появят невиждани оръжия, сред които безмилостния „червитайзер“ и непобедимия „ледазер“.

В „Аз, проклетникът 2” бандата на обичайно заподозрените жълти слуги получава подкрепление от антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб. Битката е още по-оспорвана, а номерата и използваните хватки – по-оригинални от всякога.

На фона на цялата тази забавна бъркотия, озвучена в трейлъра с парчето „Without Me“ на Eminem, нищо не се развива според първоначалните очаквания. Поне не и за симпатичния Гру, който отново е в играта и трябва да се справя с цялото женско царство около себе си, което включва сладката Марго, порасналата Едит и агент Люси.

„Аз, проклетникът 2” идва у нас на 3D и 2D в избрани кина от 5 юли 2013 година.

1671 | 23 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате