„Любовни авантюри“ от септември

19 авг 2013
Снимка: ©ABC Studios

Единственото хубаво на лятото, което се изнизва през пръстите ни като пясък, е, че с наближаването на есента се появяват и множество нови телевизионни развлечения.

Едно от хитовите заглавия, за което неминуемо ще има много да се говори, е новият сериал „Любовни авантюри“, който ще гледаме по FOX LIFE.

Феновете отвъд океана го сравняват със „Сексът и градът“. От една страна, прилика има, защото и тук става дума за четири изключително привлекателни жени, за техните любовни авантюри, за красиви тоалети и сексапилни мъже. Но има и много разлики. „Любовни авантюри“ е повече сериал не за безгрижните сексуални афери и купонджийски нощи, а за изборите, които правим в живота си, за последствията дори само от една кратка забежка, която може да разклати устоите ни, за лутането между връзки с мъже и с жени в търсене на себе си, за рисковете, които сме готови да поемем от любов, за отговорността ни като родители, която винаги е на първо място преди любовния живот.

©ABC Studios

„Любовни авантюри“ не е просто сериал за любов, защото в него се преплитат и драмата, и криминалната интрига. Приятелките ще трябва да минат през много по-сериозни препятствия от това с какъв тоалет да отидат на среща. Ще има измами, лъжи, предателства, скандали и интриги.

©ABC Studios

Сериалът разсъждава и върху темата как една жена решава да жертва кариерата си в името на това да стане майка и ако всъщност кариерата ѝ е по-важна от бебето, дали това е грях? Ще погледнем и под чаршафите, но не само за да воайорстваме, а да се замислим над това дали опитите да „си направите бебе“ всъщност не водят до секс по план и не убиват ли страстта. Проблем, с който, за съжаление, се сблъсква не една съвременна двойка.

©ABC Studios

Всички трудности обаче, разбира се, са представени на фона на множество любовни авантюри, които неизменно съпътстват живота на тези млади, красиви и необвързани (а някои и обвързани) жени.

Савана (Алиса Милано) е кариеристката, която се лута между желанието си да стане партньор в адвокатска кантора и това да има дете със съпруга си. Тя се лута също така и между него самия и изкусителния си колега, който най-открито флиртува с нея.

©ABC Studios

По-малката ѝ сестра Джослин (Джес Макалан), e убийствената блондинка, която получава всеки мъж, който пожелае, и следователно всичко, което желае. Тя използва външния си вид, без да й мигне окото, за да флиртува, манипулира и да се налага. Тя е на пръв поглед разглезена и егоистична, но всъщност дълбоко в себе си е ранима и нежна и просто има нужда някой да я обича безпрекословно, нещо, което навремето ѝ е липсвало като дете.

©ABC Studios

Тяхната обща приятелка Ейприл (Рошел Айтес) е изключително красива млада жена, която обаче се е съсредоточила единствено върху ролята си на майка, защото преди няколко години съпругът ѝ е починал и тя все още не може да се съвземе от шока. Но дали, ако попадне на подходящ мъж, няма да отвори сърцето си отново? Единственият проблем е, че тя е убедена, че починалият ѝ съпруг все още я „наблюдава“ отнякъде.

©ABC Studios

Карън (Юнджин Ким) e психотерапевт. Тя е подредена, последователна и хармонична. Изглежда така, сякаш е направо перфектна, но точно тя е тази, която най-сериозно се забърква в кашата. Карън е имала в миналото си връзка със свой женен пациент, който е бил неизлечимо болен, и именно тя му е предписвала завишени дози лекарства. След смъртта му не я оставят на мира нито следователите, нито съпругата на пациента, която твърди, че двете трябва да се подкрепят. Но дали това не е само привидно?

©ABC Studios

И, разбира се, както подобава на сериал с такова име, в него ще видим не само красиви жени, но и много изкусителни мъже - Брет Тъкър, когото познаваме от „Дъщерите на Маклауд“, Джейсън Джордж, когото гледахме в „Анатомията на Грей“ и Матю дел Негро са само началото на списъка с красавци, на които ще се любуваме на екран.
Ето ви няколко хубави причини да идва по-бързо есента.

©ABC Studios

 

©ABC Studios

4098 | 19 авг 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате