Джордж Клуни с наградата “Стенли Кубрик”

12 ное 2013

Джулия Робъртс присъства на церемонията по раздаването на наградите БАФТА/Лос Анджелис, за да връчи награда на своя колега и приятел Джордж Клуни.

Актрисата, която беше екранна партньорка на Клуни в "Бандата на Оушън", му връчи наградата "Стенли Кубрик" за изключителни постижения в киното. Сайтът E!News съобщава, че Джулия се пошегувала от сцената: "По това време обикновено сънувам втория си сън, така че хайде да свършваме с това. Има две явни причини, поради които ме избраха да направя това – едната е, че Брад Пит е извън града, а втората – че Мат Деймън е в града, но няма възможност да дойде."

След това обаче Хубавата жена станала сериозна и споделила със зрителите, че смята Джордж за приятел. "Снимали сме заедно няколко пъти. Той е бил мой продуцент и режисьор – и в двете неща има неизмерим талант. Той е красив, талантлив, изключително човечен и даровит шегаджия", разказа Робъртс.

Клуни също не спести похвалите си за актрисата. "Голямо удоволствие е да наблюдавам жената, в която се превърна. Ти си страхотна майка, страхотна съпруга и прекрасен, прекрасен приятел. Наистина е чест, че си тук сега".

Робъртс и Клуни работиха заедно за последно през 2004 г. в "Бандата на Оушън", а в момента отново си сътрудничат по новия филм August: Osage County, на който Клуни е съпродуцент. Другите наградени на церемонията бяха Саша Барън Коен (Наградата "Чарли Чаплин" за изключителни постижения в комедията), Бенедикт Къмбърбач ("Британски артист на годината") и Идрис Елба ("Хуманитарната награда").

 

/БГНЕС

1018 | 12 ное 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате