Миро със „Сувенир” в театъра

22 мар 2013
Снимка: ПР на събитието

Добре познатият на всички български меломани Миро (екс „Каризма”) засне новото си видео към песента „Сувенир” в театъра.

Действието в краткото филмче се разигра на обновената сцена „Георги Русев” на Пернишкия театър „Боян Дановски”. Режисьор е Цвети Димитрова, работила по специалните ефекти и на други видеоклипове на певеца - „Август е Септември”, „Ангел си ти” и др.

Освен Миро, разбира се, в „Сувенир” се появяват още популярни лица от светския живот у нас като писателката Людмила Филипова, актьорът Ивайло Захариев (Мартин от тв сериала „Под прикритие”), оперният бас Александър Носиков и др.

Сюжетът на клипа се разиграва в днешното общество, в което според авторите все още се ограничаваме от стриктни рамки по отношение на това какво да работим, как да общуваме, какво да харесваме и какво да не приемаме, дори как да разговаряме с децата си. Как да живеем. Този, който по един или друг начин се окаже извън тези рамки, често бива сочен с пръст и набеждаван като недостоен, лош, злонамерен или ненормален.

„Това е нашето представление. В един или друг аспект всеки от нас лесно би могъл да припознае себе си в някой от нашите герои”, разказват от екипа.

Премиерата на „Сувенир” е предвидена в рамките на март. Оглеждайте се и се ослушвайте!

1409 | 22 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате