Нели Петкова избра „Просто приятел“ за лятото

29 юли 2013
Снимка: Agency For Bulgarian Artists

Певицата Нели Петкова реши да атакува ожесточената (фиктивна) битка сред музикантите за летен хит, провеждаща се винаги по това време на годината, в радио и тв ефира с ново парче, озаглавено „Просто приятел“. Това е петият поред солов сингъл на чаровната изпълнителка. За аранжимента този път тя се е доверила на DJ Бор4е, а текстът е на Ивайло Вълчев. Самата Нели Петкова е автор на музиката на „Просто приятел“. 
Песента вече си има и видеоклип. Негов режисьор и оператор е Васил Стефанов и може да бъде видян по най-добрите музикални телевизии.

Малко Информация:

Нели Петкова е родена в Карлово. Започва да се занимава с музика още на 6-годишна възраст. Учи в музикалното училище „Филип Кутев“ в Котел, а висшето си образование завършва в Софийския университет във Факултета по начална училищна педагогика с профил „Народно пеене“.

2004 г. се оказва доста успешна за нея. Едновременно дебютира в Българското национално радио, записвайки четири свои песни с оркестъра за народна музика, а също така се явява и на конкурса „Аз пея в Ку-Ку бенд“” в „Шоуто на Слави“. Печели го и става част от „Ку-Ку бенд“... до средата на 2011 г., когато на музикалния пазар у нас се появява първият ѝ самостоятелен сингъл Lucky one. А новото ѝ начинание бележи края на работата ѝ в известното тв предаване.

1828 | 29 юли 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате