U2 с нов албум догодина

15 окт 2013

Ю Ту ще издадат новия си албум в началото на следващата година.

Басистът на групата Адам Клейтън съобщи, че музикантите са към края на записите за новия албум, който ще последва No Line On the Horizon, издаден през 2009 г. Песните ще обединяват различни ери в кариерата им.

"Мисля, че с този албум U2 до известна степен се връщат към старото, но със зрелостта на последните десет години. Той е комбинация от тези две неща и е наистина интересен хибрид", сподели музикантът.

"В момента работим в студиото. Опитваме се да направим тези 12 песни максимално добре и да ги завършим до края на ноември, след което да можем да се насладим на Коледа", каза още Клейтън. Китаристът Ди Едж, който е част от групата заедно с фронтмена Боно и барабаниста Лари Мълън-младши, допълни, че групата експериментира с различни звуци в студиото.

"Винаги се опитваме да създадем нещо различно, когато сме в студиото. Но почитателите са тези, които решават това", допълни Лари. Музикантите от Ю Ту бяха забелязани да записват 13-ия си студиен албум в студиото "Илектрик лейди" в Ню Йорк през юни с продуцента Денджър Мауз.

 

/БГНЕС

754 | 15 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате