Scorpions с концерт в България

17 окт 2013

Легендарната немска рок група SCORPIONS пристига в София на 16 декември 2013 г. с голям концерт в зала "Арена Армеец", по покана на Loud Concerts, съобщиха организаторите.

Събитието ще бъде част от предстоящия ROCK N` ROLL FOREVER TOUR, с който бандата ще премине през София по Коледа. Емоцията от успеха на последния албум Sting in the Tail, промени решението на групата отпреди три години да сложи "край на турнетата". В наскоро дадено интервю за Classic Rock magazine фронтменът Klaus Meine сподели: "Развълнувани от успеха – идеята за пенсиониране постепенно изчезна от съзнанието ни".

Билетите за концерта на SCORPIONS на 16 декември 2013 г., в зала "Арена Армеец" в София бяха пуснати в продажба от сряда (16.10.2013 г.).

 Цената на билетите, според местата в залата, ще бъде от 65 лв. до 100 лв. Първите 1000 закупени билета, независимо от коя ценова категория са, ще бъдат с отстъпка – 10% от официално обявената им цена. Промоцията с цената на първите 1000 билета ще бъде валидна до изчерпване на количеството им.

И още: деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта (без право на седящо място), като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация (за закрила на деца на обществени места). 

 

/БГНЕС

1024 | 17 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате