Scorpions в България

04 дек 2013

Легендарната немска рок група SCORPIONS, която пристига в София на 16 декември 2013 г. за голям концерт в зала "Арена Армеец", ще приеме на специална среща финалистите от втория сезон на X Factor.

Срещата между Klaus Meine и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало. Какво ще научат младите таланти от една от най-дълго съществуващите рок групи в света, с над 40-годишна музикална история – ще стане ясно в епизодите на най-гледаното музикално шоу, съобщават организаторите на концерта от Loud Concerts.

Концертът на SCORPIONS ще бъде част от предстоящия ROCK N` ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа! Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да "летят" с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия. Всяка от тях ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а музикантите ще бъдат настанени в петзвезден хотел, както подобава на звезди от техния ранг. В наскоро дадено интервю за българските медии вокалистът на SCORPIONS сподели: "Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо".

Организаторите от Loud Concerts напомнят на феновете, че седящите места за концерта на SCORPIONS в "Арена Армеец" са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценовата категория 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител. Придружителят ще влиза с безплатен билет.

Билетите за шоуто на SCORPIONS на 16 декември 2013 г. в София са с цена от 65 до 100 лева и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim. Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта, но без право на седящо място, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация за Закрила на деца на обществени места.

 

/БГНЕС

1468 | 04 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате