Знам какво направи миналата нощ

18 ное 2012
Снимка: sxc.hu

Това може да се случи и в най-доброто семейство – да се случи така, че да оставиш мъжа си сам вкъщи. Но не за час-два, докато изтичаш до фризьорката или на кафе с приятелки, а за няколко дни или даже за цяла седмица. Естествено, всяка жена си мечтае нейният възлюбен да се държи като послушно момче – да се прибира навреме, да си готви супички и да прекарва вечерта, тихо и кротко дремейки пред телевизора. Но! Във всяка у нас се крие по едно дяволче, което не пропуска да напомни ехидно, че ако един мъж се държи прилично, значи нещо не му е наред… Няма как пълнолетен, нормален мъж в разцвета на силите си да остане вечерта с книга в ръка, когато му се е отдал такъв, ах, такъв шанс – да си припомни лудите ергенски години и да поскита цяла нощ, далече от всякакъв контрол!

Да разгледаме няколко предполагаеми варианта как един мъж би прекарал вечерта зад гърба на прекрасната си половинка:

Като примерен и спазващ законите гражданин

Затрупан напълно с книги и вестници, отдаден изцяло на телевизора или компютърните игри, той рядко напуска дома, колкото да притича до магазина за продукти. Никакви жени, пияни приятели и празни бутилки. В дома цари идеална чистота и всяка вещ е на мястото си, все едно Тя изобщо никъде не е заминавала.

 Като купонджия

Кога друг път ще му се отдаде отдавна мечтаната възможност да изпита здравината на нервите на съседите? Или да си покани приятелите на гости, за да им демонстрира своите кулинарни умения? Естествено, че мъжът, който е душата на компанията, няма да пропусне да се възползва от този невероятен шанс! Шумни купони, несекващ поток от посетители, много ядене и пиене, силна музика – ето ги главните атрибути на неговото празненство. Напълно вероятно е след нейното завръщане съседите да я гледат начумерено и да спрат да я поздравяват. И нищо чудно, след 6 безсънни нощи…

 Като грижещ се за себе си човек

Той нищо не прави. Нито готви, нито пере, нито чисти. Даже приятелите си не кани на гости. Чисто и просто се наслаждава на спокойствието и тишината, вършейки само това, което наистина му е приятно – да се наспи хубаво и да мързелува, почесвайки котката по корема. Естествено, на фона на любимата му музика и с чаша хубаво вино в ръка.

Като герой от романтичен филм

Казват, че има и в действителност такива мъже, които могат да тъгуват по своите половинки, когато жестоката съдба ги запилее нейде далече от тях. Те тъжно разглеждат албумите със снимки на фона на любимите им песни и си припомнят най-романтичните моменти от съвместния им живот. А също така се готвят за посрещането на своята любима. А това включва: основно почистване на жилището, пазаруване и приготвяне на куп кулинарни специалитети, къпане, подбиране на най-подходящите дрехи и, естествено, избиране на прекрасен подарък за Нея.

Като последния боклук

Срещат се и такива екземпляри, които се мятат на седмото небе от щастие, че са се освободили от присъствието на нежните си половинки. Едва дочакали хлопването на външната врата, те сграбчват телефона и… Бързат да превърнат дома си в публичен дом, в който щедро предоставят убежище и на други изневеряващи гадини. Такива мъже изобщо не се вълнуват какво правят жените им и често губят представа за времето. А това пък води, от своя страна, до хващане на местопрестъплението и последващите го драми…

Но най-интересното е, че мъжете са странни същества. Много често се случва така, че този, от когото не очакват особено примерно поведение, се държи като темерут, а друг, на когото имат пълно доверие, се превръща в абсолютна свиня… Затова, скъпи дами, дръжте любимите си мъже под контрол (или под чехъл!) и не забравяйте, че отвързаният мъж е като отвързаното магаре – никога не се знае с какви магарии може да ви изненада.

8148 | 18 ное 2012

Facebook коментари

Добави коментар

4 коментара

 • 2012 11 19 #1
  Черна станция   

  Господи колко тъпа поука:-)  В каква кифленска аудитория се цели тази статия???

 • 2012 11 25 #2
  slunchevka   

  Хахаха! Не мога да повярвам, че тази линия на мислене все още съществува! Защо мъжете ту са жертви, ту хищници

 • 2012 11 25 #3
  slunchevka   

  А жените или контрольорки или някакви невинни създания, на който онези хищници им въртят долни номера. Аз съм жена и познавам и двете страни на монетата и добри и лоши момчета , но категорично не мога да приема подобни статии, поради простата причина, че, както мъжете правят лудории, така и ние жените си имаме нашите тайни, а войната на половете е един абсурден и тъжен смях.  Жалко, жалко, жалко и много плитко!

 • 2012 11 27 #4
  _Runaway_   

  Да, бе да... Да не съм възпитателка, че да го контролирам и надзиравам! Той ако няма акъл за пет стотинки, за какво ми е? Не е нито на 12 години, нито аз съм му майка. Много плитка статия...

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате