Кама Сутра за семейни

25 дек 2013

Едва ли на индусите е позната максимата, че любовта свършва там, където започва бракът, но фактът, че рутината и ежедневието притъпяват страстта в семейните отношения, е известен на всички хора, независимо от тяхната националност.

Създателите на шеговитата "Кама Сутра за съпрузи със стаж" са решили, че за проблемите на семейните хора може да се говори и с чувство за хумор. Ето как те отговарят на въпроса "Има ли секс и след сватбата?".

Поза "Подбуждане към действие"

Жената прелъстително се навежда към краката на мъжа, за да почисти масата. По този начин тя се опитва да го примами да ѝ помогне в чистенето.

Поза "Съдомиялна"

Подходяща е за тези, които обичат да си сменят ролите. Първо активен е мъжът – той нарежда мръсните чинии в съдомиялната. След това инициативата преминава в ръцете на жената – тя трябва да дойде и да проконтролира мъжа си дали е подредил съдовете правилно.

Поза "Чист въздух"

Свързана е с преодоляване на нормите и стандартите на поведение и затова е подходяща за двойки, живеещи заедно от дълго време. В тази позиция мъжът може да изпусне газове, без да се извинява за това на жена си.

Поза "Напук на чуждото нещастие"

Съпрузите се държат за ръце и демонстративно подчертават влюбеността си, докато другата двойка се карат.

Поза "2 + 1"

Класическа поза за семейства с деца. Възниква тогава, когато любовната игра е прекъсната от детето, което е чуло някакъв много страшен шум и е решило да се пренесе да спи при родителите си.

Поза "Третият е излишен"

Когато се налага да се разместят мебелите в жилището, жената не моли за това мъжа си, а си наема мускулест красавец, който, естествено, се съблича гол до кръста. Жената се наслаждава на красиво изваяните му мускули, докато мъжът ѝ се чувства като най-големия нещастник на света.

Поза "Шопинг"

Жената е помъкнала мъжа си по магазините, а той се съпротивлява по всевъзможни начини.

Поза "Скритата заплаха"

Мъжът трескаво се хвърля да затвори лаптопа си при появата на жена си, за да не може тя да види с кого си пише в нета.

Поза "Детето е при баба си"

Най-накрая съпрузите получават възможност да зарежат всички планове за вечерта и просто… да се наспят. Сънотворните в този случай май са излишни...

Поза "Минутка покой"

Ако мъжът е отишъл с приятели на мач, жената може да си почине, да се поглези във ваната и да изпита всички радости на краткотрайната самота.

8598 | 25 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате