Мили мъже, внимавайте! (Или недейте!)

28 фев 2013
Снимка: bradnehring.wordpress.com

Дамите отдавна повтарят, че днешните мъже стават все по-немъжествени в отношението си към женската половина от човечеството. Толкова отдавна и толкова много, че вече звучи като клише, лишено от смисъл. Тук принципът, че многократно повторената лъжа се превръща в истина, изобщо не проработи. Защо ли? Ами, защото не е лъжа. Така си е – мъжете го удариха през просото, но с мотива, че ние сме ги накарали да го направят с феминисткото си поведение (още едно клише - истина). Някой, обаче, трябва да направи първата крачка, иначе затвореният омагьосан кръг никога няма да се разруши. Да опростим нещата - не е ядрена физика.


Мили мъже, ние не можем без вас, както и обратното. Така че по-добре се върнете към добрите стари навици, като отваряне на вратата, подаване на ръка, подаряване на букети и подаръци, поемане на отговорности и типично мъжки задължения и не на последно място – доброто старо ухажване (но не само през първите пет минути, а постоянно). Гарантирам ви, че ще видите огромна разлика в отношението на дамата към вас – независимо дали я познавате от два дни или от двайсет години. Представете си го като дългосрочна инвестиция. Вниманието и грижата, които ще получите в замяна, в края на краищата, са това, за което се борите, нали?! Защо да го правите, ще попитате вие („... това днешните жени не са като хората... големи ербапки се извъдиха, ееей...”). Трябва да се понапънете, защото колкото и да се заблуждавате, ние винаги постигаме това, което сме намислили. По един или друг начин. Обикновено решението за нещо изглежда ваше, но далеч не е. Ние сме манипулатори, в кръвта ни е. Е, някои по-добри, други по-лоши, но като цяло това са фактите.

Ще илюстрирам с една шега.
След спасителна операция, на висящото от един хеликоптер въже имало единадесет души. Десет мъже и една жена. В един момент станало ясно, че ако един човек не се пусне, въжето ще се скъса, всички ще паднат и ще загинат. Никой не можел да се реши. Внезапно, единствената жена заговорила, като с жертвоготовен патос започнала да обяснява на мъжете, че тя е тази, която трябва да се пусне, защото жените са свикнали да се отказват от всичко в името на мъжете до себе си или на децата си, като никога, ама никога, не очакват нищо в замяна. След като дамата приключила с вълнуващата реч, всички мъже започнали да ръкопляскат...
Разбрахте ме, нали?

И така, с широка усмивка на лице и развълнувано сърце, се приберете довечера вкъщи с букет цветя и бутилка хубаво вино. Звъннете на вратата, подайте ѝ ги, кажете две мили думи, целунете я и чак тогава питайте какво има за вечеря. Успех!

4755 | 28 фев 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате