Зодиите, сексът и... след него

13 мар 2013
Снимка: sxc.hu

Овен:Хайде чао, чакат ме на друго място!

Разбира се, Овенът кипи от енергия. Сексът не е достатъчен да я изразходи и не е учудващо, че след него се запътва към друго място. Бързият, нетърпелив, енергичен Овен има невероятно динамичен стил на живот и винаги закъснява за някъде.

 

Телец:Искам да ям! Подай ми пицата!

Много Телци, макар и несъзнателно, издигат храненето в култ. Не ви ли е свалял Телец, който ви обяснява как иска да яде торта директно от вас? Е, в такъв случай ще е трудно да разберете, ако поиска да се нахрани, веднага след като сте правили секс.

 

Близнаци:Къде е дистанционното на телевизора….?

Необходимостта им да са постоянно информирани, съчетано с неспособността им да вършат само едно нещо, провокира Близнаците да не се съобразяват дори в толкова интимни моменти като секса. Ще е цяло чудо, ако потърси дистанционното/включи компютъра/вземе телефона, чак след като приключите.

 

Рак:Къде ще се оженим?

Пословичната чувствителност на Рака води до неспособност да приема секса като "просто секс". За него емоционалното обвързване е издигнато на пиедестал и мислите за съвместно бъдеще със съответния сексуален партньор не са никак изненадващи.

 

Лъв:Не бях ли супер?

Голямото его на Лъва се прояввява във всички сфери на живота... и разбира се, в леглото! Не бива да забравяме, че ако искаме да имаме добри взаимоотношения с един Лъв, трябва да умеем да галим егото му - като започнем от невероятния му стил на обличане, преминем към изключителната му комбинативност и стигнем до перфектността на самата му личност.

 

Дева:Стани да оправя леглото!

Педантичността всъщност е качество, на което се възхищавам поради простата причина, че не притежавам дори частица от него. Представителите на Девите са известни с това и въпреки че може да поискат да оправят леглото, преди да сте си поели дъх, то поне е сигурно, че ще бъдат толкова педантични и в това да ви доставят удоволствие на всяка цена.

 

Везни:Ако ти е харесало, значи и на мен ми е харесало!

Типично в стил Везни - аз съм щастив, ако и ти си щастлив. Безкрайна хармония и уравновесеност. Определено будят искрена благородна завист в мен. Везните ще дадат всичко от себе си, за да ви направят щастливи, но внимание, това може да доведе до собственото им обезличаване във вашите очи.

 

Скорпион:Е, сега вече мога да те развържа.

Скорпионите неслучайно са считани за най-сексуалната зодия. Те се познават от километри и са способни да омаят всяка жена, а в леглото са ненаситни и склонни да експериментират. Сексът с представителите на тази зодия със сигурност няма да е скучен и еднообразен.

 

Стрелец:Недей да ми се обаждаш, аз ще те потърся

Стрелецът се опиянява от идеята да разплита заплетени ситуации и накрая да излиза победител. Ако завърти интригата така, че той да е във водещата позиция, се чувства сигурен и спокоен. Стрелецът е ловец ... и покорител на женски сърца. Не го забравяйте и му покажете, че вие също сте достоен играч.

 

Козирог:Сега ще ми кажеш ли номера на телефона си?

За Козирозите истински важна е същинската част, всичко останало е само детайли и излишна загуба на време. Нищо чудно, че едва след като, благодарение на неустоимия си чар, бързо са  прелъстили обекта на желанията си, те пристъпват към фазата на основното опознаване.

 

Водолей: А сега можем да го направим и без дрехи…

Вродената невинност на Водолеите ги прави едни от най-предпочитаните знаци от зодиака. Тяхната неподправеност и искреност не може да бъде поставена под съмнение, но в тях съществува вечният вътрешен конфликт за правилното и неправилното, за доброто и злото и много често им е трудно да вземат решение бързо.

 

Риби:Та как, казваш, ти беше името?

Понякога изглежда, че животът просто преминава покрай Рибите, но всъщност това е само маска. Те може да изглеждат повърхностни и незаинтересовани на пръв поглед, но всъщност имат дълбока душевност и от тях може да се научи много - както за секса, така и за живота като цяло
 

21273 | 13 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате