Малко за Кристина Хендрикс

14 апр 2013
Снимка: fansshare.com

Червенокосата Кристина Хендрикс, популярна у нас от сериала „Момчетата от Медисън Авеню”, е може би една от най-женствените актриси на нашето време. Известна с идеалните си пищни форми тип „пясъчен часовник”, с появата си актрисата напълно срина наложения идеал за женска красота в киното и телевизията. След нея нищо не е същото – да си кльощава вече категорично не е модерно. „Ескуайър” я обявява за „най-сексапилната жена в света” и за „най-добре изглеждащата американка”. Наричат я „съвременният идеал за холивудски блясък – налята, пищна; връщане назад към дните на Мерилин Монро, Джейн Ръсел и Вероника Лейк.”  Вивиан Уестууд казва за нея, че е „олицетворение на красотата”. Самата Хендрикс смята, че медиите обръщат прекалено внимание на външния вид на жените и не толкова на таланта им. Родена е на 3 май 1975 г. в Ноксвил, Тенеси. Зодия Телец.

И така, ето и отвореното писмо на Кристина Хендрикс до мъжката половина на човечеството:

„Скъпи мъже,
Обожаваме телата ви. Ако сме влюбени във вас, това значи, че обожаваме тялото ви. Шкембенцето и всичко останало. Даже да чувствате несигурност, ние обичаме тялото ви. Мислите, че не сте нищо особено? Ние обожаваме тялото ви. Приемаме с възторг всичко. Защото сте вие.

Като заговорихме за тялото ви – не си давате сметка за силата на собствената си миризма. Всяка жена, която е с мъж в момента, е с него отчасти, защото харесва миризмата му. Ако не сме ви помирисвали ден или два, а после се озовем на сантиметър от вас - примираме. Завива ни се свят. Опияняващо е. Зашеметяващо.

Помним завинаги какво сте казали за телата на други жени. Ако между другото споменете, че някоя жена е привлекателна – може да е някоя колежка, непозната на улицата, звезда или която и да е, коментарът ви се заключва директно в стоманена кутия и остава там завинаги. Картотекираме го под „Жени, които намира за привлекателни”. Няма значение дали сме съгласни със самия коментар. Става дума това за това, че научаваме кое според вас е секси и съответно как да го постигнем и как да ви задържим до себе си, знаейки по какво си падате.

Помним и всичко, което казвате за нашите тела – било то добро или лошо. Няма значение дали ни правите комплимент. Може да е просто коментар. Това, което казвате, се пази в стоманената кутия и се помни дословно. Помним с какво сте били облечени и на кой уличен ъгъл сте стояли, когато сте го казали.
Никога не мрънкайте па адрес на приятелките ни – даже и самите ние да го правим. Независимо колко често казваме, че някоя прителка ни побърква, не ни пригласяйте. Не защото ще ни обидите, а защото ни натоварвате още повече.

Помнете какво харесваме. Когато започнах да излизам с мъжа ми, бях странно увлечено по цирка и всичко, свързано с него. Около месец след първата ни среща, той ми купи една невероятна черно-бяла книга с циркови фотографии от 30-те, а аз се разхлипах. Той откачи. Помислих си: „Боже, споменах съвсем бегло за това преди три или четири седмици, а той наистина ме е слушал внимателно. Разтърсил се е и ми е намерил тази книга.” Беше невероятно!

Поръчвайте си скоч. Това е най-впечатляващата поръчка на питие. Класическо е. Секси е. И този наситен цвят... Чашата, ароматът... Не е нещо, разредено с плодов сок. Това е скоч! И именно вие го поръчахте.

Ставайте в наше присъствие, отваряйте ни вратата, предлагайте ни сакото си. После обсъждаме тези неща с приятелките си. Казваме: „Представяш ли си - той стана, докато приближавах масата?!” Тези неща ни карат да се чувстваме значими. Правят и вас значими, защото ние говорим за тях.

Спрете с тези три четвърти шорти! Сещате ли се - онези, които приличат на панталоните капри, и които свършват между капачката на коляното и прасеца. Достатъчно! Това са най-нелепите панталони на света. Не ги носете никога. Никоя жена не ги харесва.

И още – никакви потници. Поне не на обществени места. Потникът е бельо. Разхождате се по бельо. Това е прекалено!

Нито един мъж не трябва да има профил във Фейсбук. Това е пълно нарушаване на личното пространство. Не мога да го понасям.

Не сте наясно с това, но след среща се чувстваме неловко от начина, по който сме свалили сладките си дрешки и сме се озовали само по секси бельо. Не сме наясно как да правим това грациозно. Чувстваме се неудобно. Търсим начин да се промъкнем в някоя друга стая и да се нагласим, сякаш нищо особено не е станало, да излезем небрежно и да кажем: „Погледни ме! Виж колко съм секси!” А на вас ви се струва, че е минала секунда. Крайно смущаващо. Така че, да си знаете.

„Гащички” е прекрасна дума. Кога спряхте да използвате думата „гащички”? Секси е. Момичешко. Палаво е. Казвайте я по-често.

За зяпането: Мъжете, които зяпат, наистина зяпат. Това не ни обижда. Не ни вълнува особено. Е, малко е инфантилно. В това има доста ирония, нали? Мъжете, които ни зяпат в гърдите, никога не са мъжете, които ни привличат.

Има и по-подходящи думи от „красива”. Например „лъчезарна” – една не особено използвана дума. Много специална дума. „Лъчезарна си!”.  Ето и още – „пленителна”, „опияняваща”, „очарователна”, „прелестна”.

Бракът променя малко неща. Единствените варианти един женен мъж да преспи с някоя друга, са тези, които не вършат работа за неомъжения – изневярата и курвите. Интелигентността ви и чувството ви за хумор (и миризмата ви) са нещата, които ви осигуряват секс. Осигуряват ви го, когато не сте женени. Също и когато сте женени. Всичко си остава същото, когато се ожените: най-вече интелигентността и чувството за хумор. Защото най-секси е да ви познаваме.”

3488 | 14 апр 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате