Хванати в изневяра. А сега накъде?

23 апр 2013

Прибирайки се по-рано вкъщи, изпълнена с желание да направите здравословна вечеря от марули и рукола с кедрови семки на вашия любим, виждате непознати дамски обувки в антрето, при това от миналогодишната колекция на La Tiara. Определено не са вашите - все пак те отдавна бяха предвидливо продадени. След още две крачки се натъквате на бял сутиен размер 75Д, голяма работа като е на Триумф, и той не е ваш. Какво виждат очите ви - 26 номер дънки, с ниска талия, търкалящи се пред спалнята? Изглежда странно, нали? Крайно време е да отворите вратата - шок и ужас... той е с чорапите в леглото, а до него спи някаква жена. А сега накъде?

Операция "Тенджери и тигани"

Отидете в кухнята и вземете всички тенджери, тави, тигани и всевъзможна посуда. Какво ще правите с тях, си е ваша работа, но ако си падате по тениса, прилагането на форхенд и бекхенд с тиган в ръка е неповторимо изживяване. Ако харесвате по-екстремните спортове, можете да му нахлупите по-дълбока тенджера на главата, завъртете го три пъти и ударете с точилка. Aко сте гледали Том и Джери, то определено ситуацията ще ви се стори доста позната, а той буквално ще чува камбани в главата си. В случай, че се опитва да ви обясни, че "не е това, което изглежда", приложете техника "Летящи чинии" – при добро стечение на обстоятелствата той доброволно ще излети през прозореца, а при повече късмет - и тя след него.

Операция "Проскубана кокошка"

Никой не обича неканени гости, още повече, ако са се намъкнали и в леглото му. За да изпълните операцията ви в необходима голяма доза самообладание, защото госпожицата/госпожата едва ли ще стои безучастна по време на изпълнението. Промъкнете се внимателно и вземете ножица. Влезте в стаята без да вдигате много шум. За по-голям "съспенс", намажете лицето си с червило и черен молив за очи. Внимателно хванете новата дружка на мъжа ви за косата и режете от нея малко по малко, като казвате "Изневерява ми, не ми изневерява". Ако много буйства, можете да ѝ приложите горепосочената операция.

Операция "Венерическа болест"

Изключително лесна за изпълнение, но пък с висока ефективност. Влезте в стаята и с възможно най-любвеобилния тон на гласа кажете: "Миличък, нали се разбрахме – никакъв секс докато имаш сифилис, гонорея и херпес". Ще последват няколко секунди мълчание, но не реагирайте. Така ще дадете възможност на "кошницата" да му вдигне скандал, да му удари два шамара и изплашено да избяга от дома ви... Още по-хубавото е, че спокойно можете да я спънете на излизане.

Операция "Оператор"

Учили са ни, че от всяка ситуация трябва да можем да извличаме максималните ползи. Ето защо, ако го хванете в изневяра, е много удачно да имате камера под ръка. Влезте в ролята на фотограф, щракайте на воля и влезте дори в по-интимни подробности – спокойно, ще имате достатъчно време да плачете и да го псувате. Тези снимки могат да бъдат много ценен материал, в никакъв случай не пропускайте възможността да се сдобиете с тях. Ако случайно ви попита какво правите, кажете че си имате ново хоби - падате си по актовата фотография. 

Операция "Drama Queen"

Тя е любима на много жени, защото им се отдава уникалната възможност да сбъднат детската си мечта - да бъдат актриси. Спомнете си сюжетите на всички турски сериали, които сте гледали напоследък. Бавно и драматично се смъкнете на пода, разкъсвайки дрехите си, докато горещи сълзи бликат от очите ви. Предизвикайте чувството за вина... и у двамата. Ридайте неутешимо, докато изреждате всичко, което някога сте направили за него – от здравословните манджи, през аналния секс, до смяната на ангренажния ремък на колата. Не забравяйте да намесите майка му, все пак тя е виновна за всичко. Не пропускайте да споменете, че вашата пък е била права, когато ви е казвала да не се жените за него.  Влачейки се по пода, с последни сили вземете най-близкия куфар и започнете да слагате вътре дрехите си. След като приключите с представлението, спокойно можете да преминете към операция "Тенджери и тигани", която към дадения момент изглежда най-рационална и най-ефективна от всичките.

Операция "Ще ти простя, ако…"

Една много добра техника за манипулация, в случай че той осъзнае колко е сгафил. Можете да дадете воля на всичките си неизказани желания от типа "Ще ти простя, ако изтриеш всичките си приятелки от Фейсбук" или пък "Ще ти простя, ако ме вземаш с теб, когато излизате по мъжки". Важното при изпълнението на тази операция е да уцелите точния момент - това не трябва да е непосредствено след "хващането", нито пък когато вече се е примирил, че ви е загубил. Изпълнението на операция "Ще ти простя, ако..." се препоръчва само на добре подготвени кадри, в противен случай ще изкарат вас лошата.

* Всъщност изневярата не е смешна, тя е просто част от живота ни, от която боли. Тъй като обаче не можем да я изолираме, не ни остава нищо друго освен да се опитаме да погледнем на нея от малко по-различен ъгъл. 

А вие каква операция бихте приложили, ако го хванете в изневяра?

6628 | 23 апр 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате