Сексът – такъв, какъвто не го познаваме. Част 2

03 юни 2013
Снимка: sxc.hu

Химия

·         Знаете ли, че яденето на шоколад и сексът предизвикват еднаква биохимична реакция в тялото? С това се обяснява и неразривната свързаност на жените с шоколада във всичките му форми.  

·         До всички депресирани: Сексът лекува депресия! По време на секс (а и след него) се отделят ендорфини, които създават чувство на радост, еуфория и безгрижие.

·         Главоболието не е повод да откажете секс, напротив – то е идеална причина да приемете, защото сексът облекчава главоболието, като намалява напрежението в кръвоносните съдове. Хм, мисля, че ние жените трябва да си измислим ново оправдание.

·         Спермата съдържа големи количества цинк и калий, които предпазват от кариес.

·         Бананите са един доста противоречив плод. Неслучайно хората избягват да гледат другите в очите, докато ядат банан. Всъщност тази асоциация май не е напълно случайна, тъй като бананите съдържат ензим, който повишава либидото и дори помага при импотентност. 

Психология

·         Жените, които четат любовни романи, правят секс поне два пъти по-често от тези, които предпочитат научна литература. Хм, какво пък, остана ми последният том на енциклопедия Британика и минавам на Нора Робъртс.

·         25% от жените признават, че парите правят мъжа по-секси. Останалите 75% явно не са разбрали въпроса правилно.

·         Основната причина за проблеми в любовта и секса са грешната настройка и комплексите. Например фактът, че тези, които най-вече ги интересува размерът, са самите мъже. На 90% от жените им е почти безразлично, стига да има взаимно привличане. В наши дни, разбира се, и ТВ програмата след полунощ си казва думата в изграждането на грешни представи както при мъжете, така и при жените.

·         Според американско проучване 76% от хората са фрустрирани от световната финансова криза и имат нужда от ласки и секс повече от всякога. Добре че в България все сме в криза и се обичаме по подразбиране.

·         Дезмънд Морис твърди, че женският оргазъм е форма на естествен подбор, чиято цел е да причини умора, която ще накара жената да остане в хоризонтално положение, за да зачене. Той подкрепя тезата си с това, че само най-търпеливите, грижовни, мили и внимателни мъже са способни до го предизвикат и по този начин да подсигурят поколението. Аз лично бих си подсигурила поколението с такъв баща.

·         Проучванията показват, че всъщност жените си падат малко егоисти в сексуално отношение. Това е така, защото често мъжките сексуални фантазии са свързани с това как да доставят удоволствие на пратньорката си, докато женските фантазии са свързани най-вече със собственото удоволствие.

Технологии

·         Изобретиха секс-чип за допълнително удоволствие по време на секс. Той стимулира мозъка чрез електрошок и по този начин допринася за силата на изживяването.

·         Интернет е средство за опорочаване на нацията, тъй като всеки 5 тийнейджър поне веднъж е изпращал свои голи снимки или пък е приемал да прави виртуален секс пред уеб камера.

·         Съществуват милиони, а може би и милиарди уеб страници. Интересното е, че на всяка "нормална" се падат по около 5 страници с порно.

Други интересни факти

·         През 1964 година жена спечелва иск за $50 000, защото твърди, че се е превърнала в нимфоманка след катастрофа с тролей.

·         Първата двойка, показана в леглото заедно по телевизията в праймтайма, са Фред и Уилма Флинтстоун.

·         Една от най-странните форми на фетишизъм е формикофилията. Удоволствието се получава от пълзящите по гениталиите дребни насекоми. Бррр....

·         Една доста странна фобия е ифифалофобията – патологичен страх от наблюдаване или мисли за еректирал пенис. Добре че е рядко срещана, защото иначе порно индустрията би замряла.

·         Думата FUCK всъщност е акроним. Той датира от дните, когато Англия е била слабо населена поради войни, пожари и чума. Тогава кралят издава заповед за стимулиране на раждаемостта и възстановяване на населението, а именно:

Fornicate

Under

Command of the

King

(Преведено на български това означава "Прелюбодействайте по заповед на краля")

 

Очевидно разговорите на тема секс могат да бъдат далеч по-развлекателни и интересни, отколкото сме си представяли. Е, аз ще ходя на кафе с приятелки, защото е време да приложа наученото в действие, а вие не забравяйте, че сексът, освен приятно изживяване, може да бъде и интересна тема за разговор, без да се изпада в ненужни интимности. 

5016 | 03 юни 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате