Време разделно

10 юни 2013
Снимка: sxc.hu

Или 10 причини, поради които любовта си отива

        На всеки се е случвало да бъде изоставен или да си тръгне от една връзка. Основанията, разбира се, са различни и често предпочитаме да „затворим страницата” и да забравим по-бързо раздялата. Ето все пак  класация на десетте най- чести причини любовта да си отиде.

СЕКСЪТ 
На последно място дамите поставят уменията на мъжа в леглото – цели 15,7% от интервюираните оценяват сексуалното представяне на партньорите си като слабо.

НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ  
18,9% от жените считат този аспект за фундаментален в една връзка – ако мъжът не успее да се „впише” в кръга от близки на партньорката си, това почти винаги води до разрив в отношенията им. Един съвет към силния пол – опитайте се възможно най-бързо да се сприятелите с бъдещата тъща – така със сигурност ще си осигурите дълга и безпроблемна връзка.

РАЗСТОЯНИЕТО 
Вие имате стабилна работа, а партньорът ви пътува непрекъснато и отсъства с месеци? За 20,2% от интервюираните дами тази ситуация е нетърпима и рано или късно води до срив в отношенията.

ЛИПСАТА НА АМБИЦИЯ 
Ако мъжът не желае да израсне професионално и няма планове за развитие в кариерата си, това неизменно се явява пречка за устойчивостта на една връзка. Цели 20,6% от жените очевидно приемат амбицията за голямо предимство и предпочитат силният пол да е силен и на работното си място.

РОМАНТИКАТА 
За 21,1% от интервюираните малките жестове на внимание и изненадващите подаръци са особено важни, за да просъществува любовта между партньорите. Така че ако не сте романтични и не помните годишнината ви, рождения или имения ѝ ден, добре е да се постараете повече, за да задържите дамата до себе си.

СВОБОДАТА 
Кой казва, че единствено мъжете ценят свободата си и предпочитат мимолетните отношения? Над  21,1% от жените изненадващо признават, че са приключили връзката си, за да могат отново да флиртуват и да съблазняват без угризения на съвестта и вина пред  партньора.

КАВГИТЕ 
Ежедневните караници и скандали са твърде отблъскващи за около 29,1% от дамите. Те ги считат за нетърпими, що се отнася до стабилността в една връзка.

ЗАГУБА НА ДОВЕРИЕ
Почти всяка трета жена (29,7%) смята за фундаментално доверието между партньорите и всяко съмнение в лъжа може да бъде фатално за отношенията между двамата влюбени.

ИЗНЕВЯРАТА 
При цели 36,6% мъжката изневяра е сред основните виновници за приключване на връзката.

ЛЮБОВТА, КОЯТО СИ Е ОТИШЛА 
„Не те обичам вече” – жестоко, но вярно. Когато любовта си е отишла, нищо не може да съхрани отношенията повече. В това са убедени 39,7% от нежния пол.

    Ето и още няколко от причините за раздяла, които не успяха да влязат в Топ 10. Някои от тях са доста изненадващи – мъжете, които не искат връзката да прерастне в нещо твърде сериозно; тези, които са фанатично обсебващи и ревниви; а също и партньорите, прекарващи прекалено много време в гледане на футбол и порно.

5550 | 10 юни 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате