Фестивал на необвързаните

12 юни 2013

Любовта дебне отвсякъде, когато си на златна възраст и не се боиш да я срещнеш. Стягайте куфара с емоциите, отворете сърцето си, слагайте танцувалните обувки и се пригответе за горещи срещи и сбъднати мечти в една от най-горещите инициативи в България, която тази година ще ви понесе на крилете на романтиката.

За първи път в България се провежда Международният фестивал на необвързаните. Рекламата за него тече на няколко езика и вече участие са потвърдили хора от съседни страни като Гърция и Турция.

Датите на събитието са 7 - 16 юни, мястото е Велинград.

В рамките на тези девет дни са предвидени различни забавления и игри, имащи за цел да предразположат участниците към свободно и неформално общуване. Да могат всички свободни хора от различни възрасти да се чувстват добре и да бъдат себе си.

Организаторите са оформили идеята около това, че е по-добре хората да се видят на живо, без съмнения и преувеличения, нещо, което интернет сайтовете невинаги могат да осигурят. По този начин се избягват разочарованията и инцидентите, до които могат да доведат срещите на „сляпо”.

За целта не е необходимо да присъствате на всичките дни, а само на два от тях. Време, достатъчно да се запознаете с повече хора и да имате възможност да си създадете първоначални впечатления. Освен това, изборът ви ще бъде подпомогнат от професионален Сватовник.

Необвързани от всички поколения, не се притеснявайте, а се оставете на емоцията, доброто прекарване, танците, песните, съдбата и професионалистите.

1660 | 12 юни 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате