Най-странните продукти за влюбени

27 дек 2013

Любовта е нещо хубаво, няма спор. Но има двойки, които демонстрират любовта си до степен, в която изглеждат като герои в блудкава холивудска романтична комедия.  Разбира се, има хора с достатъчно бизнес ум, които да намерят начин да печелят пари от това. Запознайте се с продуктите за "Екстремно влюбени" и ако можете, посочете поне една причина какво би ви накарало да споделите долните си гащи с любимия.

1. Бельо за двама

Всяка жена може да впечатли мъж със секси бельо. „Бъди истински влюбена, покани го в него!“ Очевидно това е посланието на създателите на този продукт – ето това е истинската интимност или пък буквалното значение на фразата "да те сгащят". 

2. Дядовата ръкавичка

Случвало ли ви се е да се разхождате в студена зимна вечер с любимия и да преливате от любов, държейки го за ръка? Е, ако тогава ви е било студено, днес вече има решение на проблема – чифт от 3 ръкавици за 4 ръце. Експертите препоръчват да не се употребяват при игра на покер.

3. Истински неразделни

Ако той ви липсва дори само ако отиде до тоалетната, можете да благодарите на креативния ум на създателя на "Тоалетните близнаци".  Лично аз имам сериозни съмнения относно това дали едновременното пускане на водата би заздравило връзката, или тъкмо напротив, но - ако има търсене, има и предлагане.

4. Държач за цигара

Фразата "Искаш ли да изпушим по цигара" би могла да придобие коренно различно значение, ако навлезе масовата употреба на подобни "инструменти". Така като гледам май ще имам нужда от доста голяма чанта, за да споделям романтичните моменти с любимия.

5. Балон за уединение

Вярно е, че става все по-трудно да намерим уединение само за нас с половинката, но за щастие Илейн Маклъски, 23-годишна студентка от Шотландия е намерила едно доста нестандартно решение. Представете си само, сядате на бара и си поръчвате 4 текили с 2 каски.

6. Куполът на уединението

Нямаше ли да е супер да можете да се поцелувате навсякъде, без да усещате погледите на неодобрение и цъкане с език? Решението е "Куполът на уединението", а още по-хубавото е, че можете да го носите навсякъде със себе си. Разбира се, ефектът му е точно толкова голям, колкото ако щраус си зарови главата в пясъка.  

7. Двойна приставка за душ

Да си вземеш душ с любимият звучи романтично, но не винаги се получава както си го представяме – обикновено на единия му е малко студено. За щастие, някой се е сетил за едно съвсем просто, но много полезно изобретение – а именно двойната приставка за душ. Така всеки ще има право на топла вода.

8. Кисинджър – машина за целуване

Малко, сладко прасенце, с което да се целуваш, когато любимият го няма. Извинете ме, но това звучи извратено, а не романтично.

Няма да си кривя душата – аз бих се възползвала от двойната приставка за душ. А вие?

4345 | 27 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате