Привлекателни ли са татуировките?

08 окт 2013
Снимка: Maria Kaloudi

Въпреки противоречивите мнения на тази тема, ново проучване показва, че 50% от хората смятат татуировките за привлекателни на първа среща.

Според 35 на сто от мъжете татуировката подсказва, че едно момиче е вълнуващо и необикновено. Една четвърт от жените също смятат, че нарисуваните мъже имат друга, по-приключенска кръв. Но татуировките имат и лоша страна, особено ако сте написали името на бивш приятел или нещо свързано с "любовта" или "омразата" си към него/нея. 57% от мъжете признават, че няма да се чувстват добре, ако всеки път, когато погледнат половинката си, си спомнят за нейната стара връзка.

62% от жените са на мнение, че хубавата татуировка може дори да служи за реклама на уменията на мъжа в спалнята. 35% от представителките на слабия пол биха одобрили, ако половинката им има татус на ръката, гърба и рамото, но не и на друго място.

26% от мъжете пък обичат да виждат мастило по кръста на приятелката си, тъй като той се смята за едно от най-чувствените места на женското тяло. 59% са съгласни, че на специални поводи като сватби те трябва да бъдат скрити, тъй като повечето татуси не са много подходящи за официална рокля. Според повечето мъже и жени (80%) татуировките на цяла част от тялото, например гърба или бедрото, са нежелателни.

 

/БГНЕС

1275 | 08 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате