Защо жените изневеряват

05 дек 2013

Носенето на чорапи по време на секс и мръсните думи в леглото са едни от причините, които карат жените да изневеряват на съпруга си.

Сайтът за запознанства Виктория Милан, който помага на хората да намерят извънбрачен партньор, изследва над 4000 жени, за да установи топ пет на лошите навици, които водят до изневяра. Липсата на джентълменство, нарцисизмът и като цяло липсата на добър секс са сред лошите навици, които карат жените да изневеряват, съобщава сайтът.

Близо 65% от анкетираните казали, че не биха изневерявали, ако мъжът до тях извършва по-малко нередности в спалнята. 81 на сто от дамите заявили, че са склонни на повече експерименти в секса с извънбрачния си партньор, отколкото със съпруга си.

Малките неща като краденето на завивките, оставането с чорапи по време на секс и проверяването на смартфона се смятат за липса на джентълменство и отблъскват жените, съобщава сайтът. Друг вреден навик е нарцисизмът, когато мъжете "се съсредоточават прекалено върху неща, които само те харесват в леглото".

Мръсните думи също влизат в списъка. Други две причини са липсата на въображение и пропускането на любовната игра преди секса.

 

/БГНЕС

4856 | 05 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате