Памела Андерсън ще тича в подкрепа на Хаити

30 авг 2013
Снимка: Laundry Broad

Бившата спасителка на плажа тренира за големия маратон, след като се съгласи да премине по улиците на Ню Йорк, за да събере средства за фондацията на Шон Пен в подкрепа на Хаити.

"Никога не съм приемала подобно физическо предизвикателство, но искам да направя нещо, с което да покажа отдадеността си. Това е несравнимо с проблемите, пред които са изправени хората в Хаити. Не исках просто да стоя на финала. Исках да направя нещо повече и ако съберем 500 000 долара, това ще бъде благословия за Хаити", сподели Памела пред сайта "Ентъртейнмънт Тунайт".

"Подкрепям фондацията от ранния ѝ период. В последните няколко години съм още по-ангажирана. Ако отидете в Хаити, ще се влюбите, опияняващо е. От десетилетия работя в защита на правата на животните и околната среда, а за съжаление Хаити беше обезлесен и това се отразява на дивата природа и на хората. Наистина смятам, че Хаити може да се превърне в сърцето на света", допълни звездата.

Андерсън ще се присъедини към петима хаитянски маратонци, които за първи път ще посетят САЩ заради участието си в бягането. Шон Пен създаде благотворителната си организация след земетресението в Хаити през 2010 година, което опустоши страната и остави хиляди хора без дом.

 

/БГНЕС

1086 | 30 авг 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате