Включете се в поставянето на нов рекорд по йога

26 сеп 2013

На 28 септември в Южния парк в София ще бъде направен опит за подобряване на световния рекорд за най-дълга йога верига. Настоящият рекорд е от 255 души и е поставен на 6 октомври 2012 г. в САЩ.


Всички жители и гости на София могат да се включат в начинанието, с което да се запишат в Книгата на Гинес.
Поставянето на новия рекорд е част от събитието „Опознай се“ – празник на личностното развитие и здравословния начин на живот, който ще се състои на 28 и 29 септември в Южния парк.
През двата дни, на открито, ще се провеждат отворени практики по йога, пилатес, тай чи, медитация, танцова медитация, аеробика за всички желаещи. Йога практиката за поставяне на новия световен рекорд „Най-дълга йога верига” ще води известната поп изпълнителка Светла Иванова (начало 13.00 ч. на 28-ми септември).
Светла Иванова, която се изявява и като писателка, е фен на здравословния начин на живот, а отскоро и инструктор по йога. Има сериозен принос за популяризирането на йога у нас. Често съдийства по турнири у нас и в чужбина и е била почетен патрон на първото европейско първенство по йога.
За участието в опита за световен рекорд не се изисква специална подготовка, което позволява на всеки да се включи.
През двата дни ще се провеждат лекции и демонстрации как да опознаеш по-добре себе си и своите възможности, да управляваш собствената си енергия, да постигаш успех, креативност, привличане на пари, арт терапии, работа със сънищата и много други.

В сутрешните часове на 28 и 29 септември ще тече и акция за даряване на кръв, организирана съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология.

 

*Рекламна публикация

3779 | 26 сеп 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате