Как да го спечелим според неговата зодия. Част втора

24 мар 2013
Снимка: sxc.hu

Рак

Ракът е много чувствителен и лесно раним. Той очаква близост и разбиране. Обича да се грижи, но и да се грижат за него. Търси сигурност във всичко, но най важното за него са семейството и домът. Обича всичко, което е свързано с неговия дом. Затова разговорите му се въртят в повечето случаи около спомените от детството и семейството. Ракът е сантиментален и в повечето случаи живее със спомените си. Затова, ако сте харесали Рак, трябва да подходите към него по-романтично, изискано и малко старомодно. Първо трябва да спечелите доверието му и често с малки жестове на внимание да го предразположите. Никога не действайте прибързано, защото той ще се скрие в черупката си. Случайна разходка край морето или в близкия парк, покана за любовен филм са първите стъпки. След това вече може да го поканите на романтична вечеря със свещи, изискано меню и екзотичен десерт. Ако е жена – обезателно трябва да ѝ се поднесат цветя. Ако е мъж – направете му комплимент, като леко го докоснете с ръката си. Никога не избързвайте с интимности през първите няколко срещи с Рака. Той трябва да се почувства сигурен с вас. Дръжте се любезно и внимателно. Обаждайте се често по телефона, за да попитате как е и как се чувства. Фотографирайте се на интересни места, защото той ще ги съзерцава дълго. В облеклото си бъдете изискани, а парфюмът да е с топъл мирис на цветя. Ще спечелите вниманието му с нежност, тактичност, търпение и много романтизъм.

Лъв

Лъвът е царят на зодиака. Лъвовете са романтични, амбициозни, идеалисти, влюбени в себе си, темпераментни, оптимисти, властни, предани. Но най-важното – Лъвът обича да бъде център на вниманието. Неговите интереси са насочени към игрите, удоволствията, спорта и забавленията. Много е жизнен и енергичен. Нужна му е изява и да бъде забелязван. Всеотдаен е и обича да угажда на тези, които обича. Същевременно е романтичен и щедър към обкръжението си. Работи усърдно, но се весели добре. Привличат го шумните забавления и разкоша. Не забравяйте, че Лъвът е представител от семейство котки и обича да бъде глезен и обожаван. Затова влюбите ли се в представител от зодия Лъв, първо трябва да помислите с какво ще го заинтригувате. Това трябва да е нещо грандиозно и изискано. Луксозен и скъп ресторант с предварителна резервация. Шумно и изискано парти с подбрани приятели, да ви придружи на сватбено тържество или концерт на известен певец/група. Облеклото и аксесоарите са изискани, парфюмът – от известна марка, а за дамите – тежък грим. Трябва да изглеждате великолепно, но вниманието да бъде насочено към него. Направете му няколко пъти комплимент и бъдете много отзивчиви и внимателни. Оценявайте жестовете му на внимание и го оставете да поеме лидерството по-нататък в започващата връзка.

Дева

Девата е скромна личност, която държи облеклото ѝ да е перфектно чисто и изгладено. Обича красивото, но да е практично. Често се колебае между пестеливост и екстравагантност. Не обича многословието и подбира прецизно всяка своя дума. Нейната първа реакция във всяко едно събитие е да анализира в детайли до най-малките подробности. А има ли някакъв проблем, чрез трезво и обстоятелствено обмисляне веднага да намери решението. В избора на партньор е много придирчива, но особено много държи на външния вид и изисканото държание. Доста често привлича хора с дръзко и лошо поведение, защото се опитва да помогне и така попада в капан, който тя сама си е заложила. Влюбите ли се в Дева, намерете си първо повод, за да потърсите помощта ѝ. Бъдете елегантни, дръжте се кавалерски. Действайте разумно и естествено. Никога не закъснявайте на определените срещи. Поводът, по който ще я потърсите, за да привлечете вниманието ѝ, трябва да е сериозен, а не фалшив, защото тя ще разбере. Определете ѝ делова среща, която да не продължи повече от половин час. По този начин ще имате възможност да се срещнете още няколко пъти. На всяка среща може да ѝ подарявате цвете, но не букет. Срещите да бъдат на многолюдни места, а ако я поканите в заведение, то да бъде изискано, но не и екстравагантно. Не избързвайте с интимни предложения и ухажвания, защото на нея ѝ трябва време, за да обмисля, да забележи вашето внимание и най-вече - да ви анализира.

13270 | 24 мар 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате