Момичетата на Бонд пред обектива

22 окт 2013

Над 45 бивши момичета на Бонд позираха пред обектива на известни фотографи в рамките на нова изложба.

Актриси, сред които Хонър Блекман, Шърли Ийтън, Грейс Джоунс и Джил Джон, се събраха за фотосесия с фотографа Тарин Саймън, посветена на поредицата за супершпионина. Саймън писал на 57 бивши звезди от филмите на агент 007, като само десет отхвърлили поканата, включително първата – Урсула Андрес, както и британската актриса Джема Артъртън, която имаше кратка роля в "Спектър на утехата" от 2008 г.

Някои актриси се появиха в облекла, свързани с ролята им в известната поредица. Така Шърли Ийтън от "Голдфингър" беше избрала рокля в златист цвят, а други като Джейн Сеймур от "Живей, а другите да умрат" позира в елегантна вечерна рокля.

"Всички жени имаха свободата да изберат дрехите и да позират както искат... Всяка жена, която не е тук, е представена с празно място на стената с надпис с името ѝ и филма, в който е участвала", заяви Саймън пред британското списание "Стела". Изложбата, наречена Birds of the West Indies, ще бъде представена в музея на изкуствата "Карнеги" в Питсбърг, щата Пенсилвания, по-късно тази година, преди да замине на обиколка.

 

/БГНЕС

956 | 22 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате