Лили Иванова вдигна на крака Брюксел

14 окт 2013

Цялата зала посрещна на крака Лили Иванова и нейните музиканти със стъпването им на сцената на зала Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre в Брюксел на 12.10.2013.

"От ранен следобед в Брюксел пристигаха почитатели на Лили Иванова, пропътували стотици километри от различни краища на Европа, за да преживеят концерт на любимата си изпълнителка", съобщиха продуцентите на естрадната певица.

В празнично настроение и сред много букети във фоайето на залата се преплитаха разговори на български, френски, немски, английски и руски. Публика от 4 поколения и от над 7 различни страни потъна в залата с усещането за незабравимото преживяване, което предстои. Концертът започна точно в 20:30 часа и продължи 90 минути, в които през залата премина истинско емоционално торнадо, довеждайки публиката до крайни състояния – от разтърсващи аплодисменти с развяване на националния трибагреник до пълно смирение с песни като "Покруса", "Искам те", "Ела".

Безапелационно бе посрещнато изпълнението на френската песен Au nom de la foi, написана специално за нея от френския композитор Кристиян Хол по текст на Стефан Шапел като поздрав към всички франкофони в залата. Концертът приключи с благодарност от Лили Иванова към прекрасната емоционална публика под купища букети от почитатели.

/БГНЕС

1035 | 14 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате