Стиви Уондър с два нови албума

31 окт 2013

Стиви Уондър прекрати осемгодишната суша, обявявайки, че през 2014 г. ще издаде цели два нови албума с оригинална музика.

63-годишният фънк и соул певец заяви, че събитията в живота му в последно време, като развода му с Карън Милард-Морис, са го подтикнали да се върне в студиото. Освен това, Уондър съобщи, че черпи вдъхновение от хип-хоп музиката.

"Слушам много рап и се вдъхновявам да го използвам по друг начин, за да разпространя посланието", заяви Стиви пред "Скай Нюз". Първите му албуми след A Time To Love от 2005 г. ще се наричат When The World Began, продуциран от Дейвид Фостър, и Ten Billion Hearts.

Фостър, който е продуцент на успешни музиканти като Майкъл Бубле, Кристина Агилера и Бионсе, ще продуцира нови версии на някои от най-големите хитове на Стиви с акомпанимент на симфоничен оркестър, съобщава списание "Ролинг Стоун".

Уондър обаче не се задоволява само с тези два албума. Той вече гледа и отвъд When The World Began и планира да издаде диск с дълбоко лична цел. Третият предстоящ албум ще бъде посветен на неговата покойна майка Лула, която почина през 2006 г., и ще бъде повлиян от госпъла.

 

/БГНЕС

759 | 31 окт 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате