Енио Мориконе в София

21 ное 2013

"Поздрави на всички приятели в България! Щастлив съм да бъда в София отново!". С тези думи Маестро Енио Мориконе поздравява верните си почитатели у нас в специално видео обръщение.

Големият композитор споделя, че е въодушевен от срещата си с българските музиканти и изразява своето убеждение, че на 10 декември ще се получи чудесен спектакъл, съобщават организаторите от "Ивент Зона".

Енио Мориконе пристига в България за първия си концерт, часове след поредното признание за гениалното си творчество – отличен е за музиката си към "Най-добрата оферта" на Джузепе Торнаторе в Берлин от журито на Европейската киноакадемия. Неуморимият Маестро продължава да обогатява палитрата на световната музика с неподражаемите си творби, на които ще имаме честта и удоволствието да се насладим след по-малко от месец в софийската зала "Арена Армеец". Подготовката за грандиозното представление расте и скоро ще бъдат споделени интересни детайли от нея, загатват организаторите.

Концертът на Енио Мориконе, със специалното участие на Хора и Оркестъра на Класик ФМРадио и музиканта Теодосий Спасов, ще се състои на 10 декември в зала "Арена Армеец" от 20 часа. Билети за концерта могат да бъдат намерени в сайта tixgate.com, на касите на Easy Pay в цялата страна и каса "Кантус Фирмус" в зала "България".

 

/БГНЕС

848 | 21 ное 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате