Джулия Робъртс за трудностите да си работеща майка

27 ное 2013

Актрисата признава, че постоянно трябва да убеждава сама себе си да приема роли, защото мрази да е далеч от трите си деца.

Джулия Робъртс обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си.

Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Даниел Модър, признава, че ѝ е било трудно да остави близнаците си Хейзъл и Финеъс, за да върне на работа през 2004 г.

Първите ѝ опити да бъде майка и работеща жена не са толкова успешни.

Пред репортери Джулия разказва: "Първият път, когато започнах работа, след като вече имах Фин и Хейзъл, беше една пиеса ("Три дни дъжд на Бродуей") в продължение на четири месеца. Те бяха на година и половина и в театъра имаше едно местенце, където те да могат да си играят, а синът на Пол Ръд беше по-малък от тях."

Джулия признава как е почувствала, че си е заслужила правото да прекарва време със своите деца, защото е работила, без да спира, толкова дълго.

Носителката на Оскар разказва: "Бях работила вече 18 години, когато родих Хейзъл и Фин. Почувствах, че съм заслужила това време у дома си, в моята кухня и по цял ден в леглото с тези две малки човечета. Почувствах, че това е моят подарък за самата мен."

Нещата не стават по-лесни, когато близнаците порастват, а Джулия, която ражда и сина си Хенри през 2007 г., почти отказва ролята в последния ѝ филм "Август: Графство Осейдж", защото "я заболяло сърцето" при мисълта да остави трите си деца.

"Август: Графство Осейжд" беше първият път, когато оставих семейството си, за да отида на работа. Почти се отказах, защото ме заболя сърцето при мисълта за това. Никога не съм била далеч от семейството си", разказва актрисата.

 

/БГНЕС

2056 | 27 ное 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате