Сан Франциско се превърна в Готъм сити заради болно от рак дете

05 дек 2013

12 000 жители на Сан Франциско изпълниха мечтата на петгодишния Майлс Скот. Всички тези хора участваха в грандиозно шоу в центъра на града, превръщайки го в града на Батман – Готъм сити.

Представлението бе организирано от благотворителния фонд Make a Wish, който изпълнява желанията на смъртноболни деца. Малкият Майлс Скот е болен от левкемия. Той е преминал курс на лечение и сега се намира в ремисия.

Денят на приключението започва с това, че детето вижда по телевизията обръщението на шефа на полицията на Сан Франциско към него. След това, в компанията на големия Батман, малкият Баткид (така бил наречен Майлс от жителите на града) спасява похитена от злодеите жена, предотвратява обир на банка и освобождава от плен символа на Сан Франциско – тюлена Лу.

Всички злодеи са пратени в затвора, а Баткид дефилира с батмобила по улиците на града под овациите на хиляди хора. След това получава личната благодарност на кмета на града и на полицейския началник.

По време на церемонията Майлс е облечен в своя минибатман костюм и с усмивка приема благодарностите на официалните лица.

1115 | 05 дек 2013

Facebook коментари

нов коментар

Моля, влезте, за да коментирате